Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak 18 czuje tak od 2 dni ale na poczatku nie bylam pewna bo myslalam ze to moze jelita albo cos. Ale wczoraj wieczorem jak zasypialam to 3 razy poczulam takie plywanie i to byl juz na pewno maly urwis Super uczucie a teraz czekam na kopniaczki ale to jeszcze troche
Ja ruchy czuje ale nieregularnie ale fajnie widziec jak sie brzuch rusza :-) I zauwazylam ze podczas cwiczen tez sie kruszynce podoba i sie wierci :-) A ja mam lenia dzis,ogolnie wczoraj spanie mnie łamało i przy ogladaniu tv zasnelo mi sie.W nocy jakies glupoty mi sie snily i jak wstawalam do wc to normalnie bylam mokra jak szczur (spocona) az mi zimno bylo I rano dobudzic sie nie umialam...Eh..
AniaBe gratulacje córeczki :-)
Cocosh Tobie też gratuluję córci i pięknego domku- nie ma jak na swoim
Ja się biorę za sprzątanie, ale tak mi się nie chce....
Ja dziś mam najazd teściów, mąż skoczył po zakupy, potem weźmie Hanie na spacer, a ja ogarnę mieszkanie i machne obiad. Dziś pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami, feta i mozzarella.
Cocosh A wczoraj myślałam o tobie. Fajnie że już jesteście na swoim. Marzę o takiej ciszy jak opowiadasz zero sąsiadów zero obcych hałasów itd.
Gratuluję córci ale i utarcia nosa "rodzince".
Manka wreszcie się doczekałas ruchów. I powiem ci że mnie to nie dziwi że to teraz dopiero. Twój synuś upewnił się że jest na polskiej ziemi i jako patriota dał znać dopiero w Polsce!
Muszę się zabrać za sprzątanie. Wczoraj miałam plany ale len mnie opanował. Dziś mąż pizzę robi a ja mam po swojemu ogarnąć wszystko tylko tak ciężko się zabrać. Ale pochwałę sama siebie że wczoraj jedna rzecz zrobiłam- remanent w apteczce. Cały wór wyrzuciłam leków. Tylko od tego miałam zacząć a niestety na tym skończyłam.
Cocosh gratuluję i witaj w nielicznym dziewczynkowym gronie na marcowkach chłopcy zdecydowanie wiodą prym i chyba nie ma szans przebić ich w ilości. Przynajmniej będą miały w czym wybierać