reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cześć dziewczyny :) Jestem tutaj nowa, mam na imię Ola. Ponad rok staraliśmy się z mężem o dzidziusia i w końcu się udało :) Zostaniemy rodzicami w marcu, według wyliczeń dokładnie 7 marca :)
Pozdrawiamy serdecznie

Lilith a czemu u Ciebie juz wiadomo,ze cesarka? Ja z blizniakami tez mialam planowana cesarke a dwa dni szybciej po odstawieniu lekow od razu zaczela sie akcja porodowa i musieli ciac :p

Początki ciąży nie były łatwe, spadek wagi, wymioty które były tak silne, że wylądowałam w szpitalu pod kroplówkami. Teraz mamy 21 tydzień i jest zdecydowanie lepiej :) płci nie znamy, maluch krzyżuje nogi i nie pozwala zerknąć :P W 13 tygodniu mówili, że wydaje im się że widzą siusiaka natomiast na ostatnich badaniach ginekolog stawiała na dziewczynkę tak więc nie wiemy jeszcze. W piątek 30-stego mamy badania połówkowe i mam nadzieję, że maluch już się ujawni :)

f2w39jcg6huwx58r.png

Ostatnia edycja:
reklama
Ja pierwszą miałam Cesarkę, wody odeszły mi 20 godzin prędzej, cały czas rozwarcie 2 cm, leki nie podziałały i było CC.

Jestem sama ciekawa jak zakończy się druga ciążą, chociaż bym chciała urodzić SN, jak na razie dzidzia jest ułożona poprzecznie, termin 31 Marzec, ale mam nadzieję że na Święta będziemy już w domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry