chrobek
Fanka BB :)
MłodaMama a może jednak wybierzesz sobie coś od teściowej tak by na codzień, do domu było, bo szkodaby było nowych pięknych ciuszków np na plamy itd. A na spacery, wyjścia itd będziesz ubierala corcie jak Tobie się podoba. Ja tak właśnie robię, że w domu mała nosi ciuszki używane. Nie jest mi wtedy szkoda, że coś poplamilo się marchewka, jabłkiem czy jagodami. A co do wózka to bym wprost powiedziała, że chce mieć taki jaki mi się podoba.
Fanti, Manka pięknie napisalyscie o waszej wierze.
Podziwiam ludzi którzy potrafią tak szczerze wierzyć, ja nie potrafię. Dla mnie Bóg, religia i nie tylko katolicyzm to abstrakcja, a ja widocznie mam zbyt wąski umysł, który tego nie pojmuje. Poza tym nie podobają mi się niektóre regulacje kościelne dotyczące np invitro, antykoncepcji czy aborcji.
Manka mimo, iż ja na bakier jestem z wiarą, to też uważam, że księża powinni mieć rodziny, żony, dzieci, dom.
Poza tym bardzo lubię dyskusje na temat religii, wiary. I szanuję zdanie każdej z Was.
Fanti, Manka pięknie napisalyscie o waszej wierze.
Podziwiam ludzi którzy potrafią tak szczerze wierzyć, ja nie potrafię. Dla mnie Bóg, religia i nie tylko katolicyzm to abstrakcja, a ja widocznie mam zbyt wąski umysł, który tego nie pojmuje. Poza tym nie podobają mi się niektóre regulacje kościelne dotyczące np invitro, antykoncepcji czy aborcji.
Manka mimo, iż ja na bakier jestem z wiarą, to też uważam, że księża powinni mieć rodziny, żony, dzieci, dom.
Poza tym bardzo lubię dyskusje na temat religii, wiary. I szanuję zdanie każdej z Was.
i wiecie co.. młody się chyba wystraszył bo cały dzień zero ruchu.. Normalnie nagadałam temu głupkowi, że może niech pozostanie lepiej tylko przy głaskaniu, przytulaniu ale niech się więcej do mojego Bronka nie odzywa..