reklama

Marcowe mamy 2016

Witajcie dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć, tak późno, ale dopiero od niedawna jestem na zwolnieniu, więc mam czas, żeby posiedzieć przy komputerze. Może napiszę coś o sobie - mam termin na początek marca, jestem już mamą trzyletniego chłopczyka, a teraz spodziewam się córeczki:) Niedawno miałam już połówkowe, które potwierdziło płeć:-)

reklama
Ja kupiłam na początku października w h&m, kosztowała sporo, chyba ponad 200 zł z tego co pamiętam, ale stwierdziłam, że w przyszłym roku sprzedam ją na allegro czy olx.

Chrobek, to świetna cena, szkoda, że przegapiłam tę promocję :crazy: . Planowałam też kupić kurtkę w bonprixie, ale stwierdziłam, że lepiej kupić stacjonarnie, bo można przymierzyć i nie ma potem problemu z odsyłaniem, czekaniem nie wiadomo ile na przesyłkę i płaceniem jeszcze dodatkowo za nią.

A my z mężem wróciliśmy z pierwszego "wiejskiego" spaceru :)
Jest taka super pogoda że nie mogę się nacieszyć dniem. Pochodzilismy sobie po wsiach okolicznych i jedliśmy coś w knajpce.
Co do kurtki ciążowej to mam nadzieję, że zmieszczę się do końca w moje oversaizowe płaszcze :)

Edit1989 ja tez w koncu pomyslalam o sobie i zamowilam z h&m kilka ciazowych ciuchow:) bo mam tak samo jak Ty-ide po cos dla siebie a i tak w koncu kupuje dla Synka;)

Alabamka witam i gratuluje coreczki:) coraz wiecej dziewczynek tutaj:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja na razie licze też na moje kurtki do tej pory chociaż już gorzej z dokonaniem : p
Witamy mamusie :) gratulacje córeczki
My po zakupach i obiedzie teraz czekamy na znajomych :)
W biedronce pan przed nami miał mniej zakupów niż my a mimo to chciał nas przepuścić przed siebie podziekowalam ale nie skorzystalam bo by się biedny na czekał :) Milo tak :)

Bar Bra a widac Ci juz pod kurtka brzuszek? Ja,mimo,ze juz mam spory,nie moge sie nim pochwalic,bo jal zaloze plaszcz albo kurtke staje sie niewidoczny. Taki minus ciąży zimą ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry