• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Witajcie dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć, tak późno, ale dopiero od niedawna jestem na zwolnieniu, więc mam czas, żeby posiedzieć przy komputerze. Może napiszę coś o sobie - mam termin na początek marca, jestem już mamą trzyletniego chłopczyka, a teraz spodziewam się córeczki:) Niedawno miałam już połówkowe, które potwierdziło płeć:-)

reklama
Ja kupiłam na początku października w h&m, kosztowała sporo, chyba ponad 200 zł z tego co pamiętam, ale stwierdziłam, że w przyszłym roku sprzedam ją na allegro czy olx.

Chrobek, to świetna cena, szkoda, że przegapiłam tę promocję :crazy: . Planowałam też kupić kurtkę w bonprixie, ale stwierdziłam, że lepiej kupić stacjonarnie, bo można przymierzyć i nie ma potem problemu z odsyłaniem, czekaniem nie wiadomo ile na przesyłkę i płaceniem jeszcze dodatkowo za nią.

A my z mężem wróciliśmy z pierwszego "wiejskiego" spaceru :)
Jest taka super pogoda że nie mogę się nacieszyć dniem. Pochodzilismy sobie po wsiach okolicznych i jedliśmy coś w knajpce.
Co do kurtki ciążowej to mam nadzieję, że zmieszczę się do końca w moje oversaizowe płaszcze :)

Edit1989 ja tez w koncu pomyslalam o sobie i zamowilam z h&m kilka ciazowych ciuchow:) bo mam tak samo jak Ty-ide po cos dla siebie a i tak w koncu kupuje dla Synka;)

Alabamka witam i gratuluje coreczki:) coraz wiecej dziewczynek tutaj:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja na razie licze też na moje kurtki do tej pory chociaż już gorzej z dokonaniem : p
Witamy mamusie :) gratulacje córeczki
My po zakupach i obiedzie teraz czekamy na znajomych :)
W biedronce pan przed nami miał mniej zakupów niż my a mimo to chciał nas przepuścić przed siebie podziekowalam ale nie skorzystalam bo by się biedny na czekał :) Milo tak :)

Bar Bra a widac Ci juz pod kurtka brzuszek? Ja,mimo,ze juz mam spory,nie moge sie nim pochwalic,bo jal zaloze plaszcz albo kurtke staje sie niewidoczny. Taki minus ciąży zimą ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry