reklama

Marcowe mamy 2016

Ja nie bede kupowac raczej zadnej kurtki ciazowej :) Mam nadzieje, ze wejde w plaszczyk lub taka szersza kurtke ktora mam a w razie czegos po prostu sie nie zapne :D no chyba, ze brzuch na prawde mi wystrzeli i bedzie ogromny to wtedy o czyms pomysle :p
Mi tez pod jakims swetrem lub kurtka w ogole nic a nic nie widac ;)

reklama
cocosh... moja nadzieja już umarła - po prostu w niczym się nie dopinam :P
rozważę chyba zakup plandeki hiihi :P
alabamka - też zastanawiam się nad bonprixem
bar bra - aż serce rośnie, że spotyka się jeszcze takich ludzi :) ja też zazwyczaj dziękuję - chyba że sama mam 2 lub 3 rzeczy pod pachą :P

Alioalio- ja już zamówiłam kurtkę z bonprix, ale po tygodniu od zamówienia, kiedy okazało się, że nie są w stanie określić, kiedy nastąpi realizacja zamówienia, bo jak mi napisali, zamówione rzeczy przesyłąją im z Hamburga i niby przesyłka jest nadawana 10 dni od zamówienia, ale nie są stanie zagwarantować, że rzeczywiście w tym terminie nastąpi, poddałam się, anulowałam zamówienie i pojechałam do h&m. Jestem zbyt niecierpliwa i przyzwyczajona do standardów z allegro - zazwyczaj przesyłąją rzeczy 1-2 dni po zakupie.
U mnie odpada opcja jakiejkolwiek kurtki czy płaszcza sprzed ciąży - nie ma mowy o dopięciu się, a ja jestem zmarźluchem:tak: Sporo już przytyłam - 9 kg, brzuch mam sporo większy niż na tym samym etapie w pierwszej ciąży.
Co do ustępowania w kolejkach czy środkach komunikacji - u mnie już ewidentnie widać brzuszek i jak wsiadam do autobusu czy metra to natychmiast osoby siedzące zasypiają ewentualnie głeboko zaczytują się w swoich telefonach czy fascynujących lekturach. Na szczęście jeżdżę komunikacją rzadko i niedaleko:)

Ja mam chyba same takie plaszcze w ktorych nie widac,wiec pewnie w nich jeszcze pochodze. Legginsy tez juz kupilam te z allegro ocieplane,ale chyba jeszcze wezme te ocieplane z kieszonka.

cocosh... moja nadzieja już umarła - po prostu w niczym się nie dopinam :P
rozważę chyba zakup plandeki hiihi :P
alabamka - też zastanawiam się nad bonprixem
bar bra - aż serce rośnie, że spotyka się jeszcze takich ludzi :) ja też zazwyczaj dziękuję - chyba że sama mam 2 lub 3 rzeczy pod pachą :P

Ja to bym się w plandece nawet najlepiej czuła. Strasznie nie chce kupować ciuhów bo teraz to mała przyjemność no i założę kilka razy. Zostały jaskieś 3 miesiące. z jednej strony wydają się jak wieczność, bo widzę ile mogę jeszcze przytyć, to raz, a dwa że już tak strasznie nie mogę się doczekać Marysi. Z drugiej strony śmigają te tygodnie jeden za drugi i ledwo co byłam na początku a już III trymestr się zacznie.
Trochę czasem już pojawia mi się lęk przed porodem i bólem oraz pytania czy uda mi się cieszyć swoją figurą :(
Nie wiem jak ja mogłam kiedyś sądzić że jestem gruba ważąc 50 kilo XD. Jak wrócę do mojej wagi to przysięgam przestać się wstydzić i będę chodzić w krótkich sukienkach i obcisłych ciuchach.

reklama
Dobra dziewczyny. Spodnie spodniami XD ale rzućcie linki na koszule/piżamy do karmienia i do szpitala. Szukam i szukam i jest tragedia. Brzydkie koszmarnie. Moja babcia serio ma ładniejsze.

To co mi się udało wyszperać i w miarę sensownie wygląda ( acz z ceną mocne przegięcie ):

Koszula do karmienia - sklep MumMe Code
Koszula nocna maternity - OYSHO

Liczę, że macie swoje typy. Ja szukam czegoś w miarę długiego - bo na swoje paróweczki teraz nie mogę patrzeć, luźnego ale i ładnego kobiecego. Nie chcę się czuć jak "dziad" w szpitalu. :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry