• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Kubusiowa przed chwila pisalam, ze uzywalam, corci nic nie było, za to mnie po kazdym uzyciu skora swedziala:sorry: ale nie wiem czy to nie kwestia rumianku czy czegos w składzie. Tak samo mialam po oliwce, sama dla siebie kiedys uzywalam. Ponoc jeszcze hipp jest fajny skladowo, ale nigdy go nie probowalam

reklama
Zbieram się powoli na wizytę :-) ciekawa jestem czy zrobi mi dzisiaj usg, chciałabym wiedzieć czy nadal córka jest córką :-D no i jak tam moje wyniki, o krew się nie boje, ale o te cholerne bakterie w moczu, których ostatnio miałam tak dużo :baffled:

Ja używałam na początku przez pierwszy miesiąc oliatum ,w drugim i trzecim emolium a potem już albo Nivea albo hip i zadowolona jestem. Teraz pewnie też jakieś kupie emolienty na początek a potem już jakieś obojętnie coś dla dzieci po prostu ;) pupę tez smarowalam tylko jak się zaczerwieniala przy zabkach i świetnie się sprawdza sudocrem i bepanthen; ) tym drugim nawet smarowalam sobie czasami sutki jak miałam za bardzo pogryzione; )

Izik kciuki za wizytę. Poproś żeby tylko na sekundę włączyła usg i zobaczyła czy pokaże co ma między nogami .. ja tak zawsze prosiłam ;)

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :D
Co do płynu do prania i płukania może będę polować na jakąś fajną okazję w tych marketach bo często cos wystawiają za małą kasę :)
A pampersy kupowalyscid cos wcześniej też w promocjach?
Koleżanka kiedyś mi powiedziała żeby nie kupować dużo jedynek tylko paczkę dwie a więcej tych o rozmiar większe i też nie wiem jak mała będzie rosła... strasznie się przejmuję ze czegoś nie kupię albo zapomnę czy mi braknie jak zostanę sama :(
A my mamy jutro wizytę na 9 u mojego gin. Mam mu pokazać wyniki i zdjęcia z badań prenatalnych :p

reklama
Młoda mama dokładnie tak jak mówi edit, najpierw kup jedna paczkę i zobacz co powie na to pupa Twojej córci ;)
Moja nie mogła żadnych tanich. Tylko oryginalne pampersy i huggies ewentualnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry