reklama

Marcowe mamy 2016

Kubusiowa przed chwila pisalam, ze uzywalam, corci nic nie było, za to mnie po kazdym uzyciu skora swedziala:sorry: ale nie wiem czy to nie kwestia rumianku czy czegos w składzie. Tak samo mialam po oliwce, sama dla siebie kiedys uzywalam. Ponoc jeszcze hipp jest fajny skladowo, ale nigdy go nie probowalam

reklama
Zbieram się powoli na wizytę :-) ciekawa jestem czy zrobi mi dzisiaj usg, chciałabym wiedzieć czy nadal córka jest córką :-D no i jak tam moje wyniki, o krew się nie boje, ale o te cholerne bakterie w moczu, których ostatnio miałam tak dużo :baffled:

Ja używałam na początku przez pierwszy miesiąc oliatum ,w drugim i trzecim emolium a potem już albo Nivea albo hip i zadowolona jestem. Teraz pewnie też jakieś kupie emolienty na początek a potem już jakieś obojętnie coś dla dzieci po prostu ;) pupę tez smarowalam tylko jak się zaczerwieniala przy zabkach i świetnie się sprawdza sudocrem i bepanthen; ) tym drugim nawet smarowalam sobie czasami sutki jak miałam za bardzo pogryzione; )

Izik kciuki za wizytę. Poproś żeby tylko na sekundę włączyła usg i zobaczyła czy pokaże co ma między nogami .. ja tak zawsze prosiłam ;)

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :D
Co do płynu do prania i płukania może będę polować na jakąś fajną okazję w tych marketach bo często cos wystawiają za małą kasę :)
A pampersy kupowalyscid cos wcześniej też w promocjach?
Koleżanka kiedyś mi powiedziała żeby nie kupować dużo jedynek tylko paczkę dwie a więcej tych o rozmiar większe i też nie wiem jak mała będzie rosła... strasznie się przejmuję ze czegoś nie kupię albo zapomnę czy mi braknie jak zostanę sama :(
A my mamy jutro wizytę na 9 u mojego gin. Mam mu pokazać wyniki i zdjęcia z badań prenatalnych :p

reklama
Młoda mama dokładnie tak jak mówi edit, najpierw kup jedna paczkę i zobacz co powie na to pupa Twojej córci ;)
Moja nie mogła żadnych tanich. Tylko oryginalne pampersy i huggies ewentualnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry