dzastibasti
Fanka BB :)
Czyli faktycznie trzeba przyśpieszyć :-) Przynajmniej mi prasowanie odpadnie, no moja kochana mamusia zgodziła się poprasować wszystko jak już oczywiście będę miała ciuszki i jak je wypiorę
Ja nienawidzę prasować, to dla mnie najgorsza rzecz z domowych prac ;/ A jak już widzę dużą stertę prasowania to tylko to odkładam na później. Z mężem mamy wypracowany system prasownie przed założeniem, więc po praniu tylko składam i do szafy, ale dla dzidziusia to wiadomo, ze prasowanie niezbędne. Może męża uda mi się namówić, że to on będzie dla dzidzi prasował... mi prasuje jak go poproszę :-)
Mam nadzieję, że mój dzidziuś nie będzie uczulony na pampersa, bo właśnie planował takie pampersy kupować
Mam nadzieję, że mój dzidziuś nie będzie uczulony na pampersa, bo właśnie planował takie pampersy kupować
Ani się nie obejrzymy przyjdzie grudzień, świąteczne porzadki, przygotowania i święta, sylwester i Nowy rok, a po Nowym roku to już ani nie pisze jak ten czas zleci
Jedynki mieliśmy jedną paczkę biedronkowych dad, było ich ze 40 sztuk, starczyły do szpitala i chwilkę w domu, potem od razu przeszliśmy na 2 pampersa. Jak chciałam kiedyś zmienić na happy czy znowu dady to za każdym razem miałyśmy uczulenie, także u nas dają radę tylko oryginalne pampersy
A przesikiwała się tylko wtedy kiedy za wcześnie / za późno zmieniłam rozmiar ;-) Acha i przy zakładaniu pampersa trzeba wywijać falbanki przy nóżkach na zewnątrz, inaczej macie 90% pewność że przecieknie ;-) Chusteczki najbardziej mi odpowiadają dady fioletowe, ewentualnie zielone huggisy
Ja nie cierpię tego robić, dlatego też chcę to zrobić w miarę szybko, na końcówce pewnie nic mi się nie będzie chciało, co dopiero prasować
Chociaż nie, o samopoczucie się pyta jeszcze i zawsze mam samolot