nailie
Fanka BB :)
Jej, ja też już mam krzywą do zrobienia, ale to chyba w przyszłym tygodniu zrobię
pyszności
MłodaMama masz usg na każdej wizycie? U mnie co 2 miesiące i też mi nie chce dawać zdjęć, w pierwszej ciąży problemu nie było
Mój też tak gada że jak zwykle ma wszystko pogniecione, ale zawsze mu odpowiadam że też ma rączki i wie gdzie stoi żelazko ;-) I prasujemy przed wyjściem, albo jak już mam chwilę czasu to poprasuję wszystkie koszule czy coś co bez prasowania się nie obejdzie.
Moje dziecko wylało mi całą szklankę soku pomarańczowego na świeżo zmienioną pościel, buuu :-(
pysznościMłodaMama masz usg na każdej wizycie? U mnie co 2 miesiące i też mi nie chce dawać zdjęć, w pierwszej ciąży problemu nie było
Mój też tak gada że jak zwykle ma wszystko pogniecione, ale zawsze mu odpowiadam że też ma rączki i wie gdzie stoi żelazko ;-) I prasujemy przed wyjściem, albo jak już mam chwilę czasu to poprasuję wszystkie koszule czy coś co bez prasowania się nie obejdzie.
Moje dziecko wylało mi całą szklankę soku pomarańczowego na świeżo zmienioną pościel, buuu :-(
Wiadomo, że jakieś pojedyncze rzeczy to sobie prasowałam sama, ale moja mam lubi prasować i zawsze w domu to ona prasowała