reklama

Marcowe mamy 2016

Ona1227 mi też babka w laboratorium wcisnela cytrynę :) a jednak słodycz później mnie zmulila :( mi zrobiły w ciepłej wodzie Ale taka szklanka 250ml,mam nieważne badania ponieważ pobrali mi krew tylko naczczo bo nie wytrzymałam tej 1h i po 20min. Już miałam po badaniu.
Muszę zapytać czy nie mogę czegoś zjeść przed... Bo tak to nie dam rady

reklama
Chyba dopiero od 24 tyg musi być wyczuwalne codziennie min 10 i to można się nauczyć pory aktywności specyficznej dla danego dziecka i spania, a może spać nawet do 20 godzin na dobę:)

Moja uwielbia się ruszac kiedy jade autem :p wtedy najwięcej się rusza i jeszcze jak zacznę ,spiewac' haha aczkolwiek mój twierdzi ze ona sie rusza dlatego ze brzydko śpiewam i jej się nie podoba haha :P

No właśnie czytałam ostatnio,że może spać do 20godzin:) zresztą w taka pogodę...hehe:)

Moja tkiedyś rano tak kopała i na wieczór jak sie kładłam,a teraz to różnie a w dzień czasami czuje jak chodze a czasami nie czuje,ostatnio tak sadziła,że wkońcu udało sie poczuc mężowi,bo oczy zrobił jak 5 zł hehe:)

ONA jak ja lezalam w szpitalu po omdleniu to babeczki miały robione ktg Ale maluszki nie chciały się ruszać twierdzi my ze mało co je czuć to położna kazała im czekoladę jeść :p może daj dzidziusiowi dawkę cukru bo ja jak wypilam glukoze myślałam że mała mi z brzucha wyjdzie :D

Moj synus przez ostatnie dwa tygodnie ruszal sie non stop. Mialam wrazenie, ze to dziecko nigdy nie spi. Teraz chyba odpoczywa bo od dwoch dni rusza sie sporadycznie. Ale za to jak mocno! Za kazdym razem widac na brzuchu jak sie rusza:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

No moje na usg tylko jak trzeba dokładnei pomierzyć to nagle się "budzi" :) ale ja czuje ruchy ogólnie tylko czasami mocno,aż widać a czasami musze brzuchem poruszać i chyba sie budzi:)

Kurde powiem Wam!ze kupilam sobie na allegro te legginsy ciazowe ocieplanei fakt,ze tanie,ale kurde nosze pierwszy dzien a w kroku juz sie zaczely kulki robic :/. I teraz zwatpilam czy w ogole kupowac drugie czy nie lepiej zainwestowac w dzinsy.

Dziewczyny?Macie lub miałyście coś takiego jak ,mrowienie,cierpnięcie pod piersią?nad żebrami pod piersią jak sie położe na boku to takie coś mam,może mała mi uciska na coś i to tak się robi?

reklama
ONA ja tak czasem mam i sie zastanawiam czy to mala sie tak wygina :-)

Co do pampersow to moja corka miala na wszystkie "drogie" uczulenie,kupowalam Dady,lub z rossmana te tanie ,ewen. z Kauflandu tez te tanie.Ogolnie miala tendencje do odparzen :-( A raz po zlobku to az ran dostala i musielismy "fioletem" smarowac,biedulka.

A ruchy teraz to w ciagu dnia czesto czuje jak sie rusza ,przez ostatnie pare dni to przechodzila sama siebie :-) Jak jade autem to tez szaleje :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry