reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti a ja znowu uzywalam odwrotnie-sudocrem i bepanthen na codzien-bo ladnie izolowaly cialko od kupki. A o to wlasnie na poczatku chodzi. A gdy odparzenie sie juz pojawilo (a pojawialo sie tylko przy biegunkach jak zabki szly) to wtedy maka ziemniaczana bo leczy odparzenie.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Izik ja tez mam problem ze znalezieniem wózka. Masz jakies typy? Mi sie na poczatku podobalo camarelo, ale średnio sie wypowiadali w opiniach na temat spacerowki. Wiec zaczelam dslej sxukac i mysle tetaz o roan bass bardzoi sie podoba tylko nie moge za duzo znalesc opini.
Ja podobnie jak Kubusiowa mama używałam na zmiane sudocremu i bepanthen
volka na pewno sie wyjaśni. ... bidulko.

Juz jestem w domu. Akurat pechowo,bo jal byla policja to ja wyszlam po dzieci do przeddzkola. Jalby nie wypisali wezwania to niby moglibysmy sie dogadac :/

Fanti a ja znowu uzywalam odwrotnie-sudocrem i bepanthen na codzien-bo ladnie izolowaly cialko od kupki. A o to wlasnie na poczatku chodzi. A gdy odparzenie sie juz pojawilo (a pojawialo sie tylko przy biegunkach jak zabki szly) to wtedy maka ziemniaczana bo leczy odparzenie.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Oczywiście, że sudocrem i bepanthen świetnie sobie radzą na codzień.. jednak jeśli dojdzie do jakiegoś odparzenia np przy jakichś kwaśnych kupkach przy biegunce czy złej reakcji na nowowprowadzane produkty to nie masz za wiele do wyboru do pomocy.
Ja na początku bo tak mi doradzano (forum, znajomi, bratowa) oczywiście mega słój sudokremu bo tak trzeba.. a jak mały zaczął rewolucje przy zmianach mleka to lekarz mi sterydy przepisał na dupkę bo nic nie pomagało.. Bepanthen miałam z próbek kilka sztuk ale też nic wtedy nie dał.. i za pierwszym razem maść sterydowa poszła aż ktoś mi podpowiedział ten tormentiol..

Ja myślałam nad wózkiem IZZY Go :) 3w1

Volka Widocznie u*******iwy :/ ja takich ludzi nie cierpię!
Miałam sąsiadkę nie przeszkadzały 4wózki na klatce gdzie nie mogłaś przejść hulajnogi rowerki zabawki porozwalane po piętrach gdzie mieszkały dzieci Ale mój rower jej przeszkadzał bo obijal podobno ścianę i nie dało się przejść koło niego :) Ale za to ja nie miałam policji tylko babkę z administracji co chwilę

Ja również zastanawiam się nad wózkiem...
Czytałam o firmie tutek albo tako. Sama nie wiem bo tak naprawdę będę wybierała w ciemno, okaże się dopiero jaki jest w trakcie użytkowania.
Ile planujecie przeznaczyć na wózek?
Nowy czy używany?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry