reklama

Marcowe mamy 2016

Nailie ja chodzę na wizyty co 3tyg. I na każdej wizycie mam usg ale mi mowil ze ma stary sprzet i mi nie wydrukuje zdj. i sprawdza mi czy szyjka się nie skraca (palcem) :D i dotyka czy macica ok.
Ja też mojemu mówię ze bozia dała 2rączki i może sam sobie wypracować jeżeli chce :p a on ma to w 4literach to chodzi w pomietych a swojej mamusi mówi ze ja nie prasuje i dlatego takie ma :D
Ja prasuje tylko wtedy kiedy potrzebuje :p
Cocosh hahaha dobre :p

reklama
A na krzywą poszłam ładnie wypilam bez problemu usiadłam sobie na korytarzu 20min i wszystko wylądowali w toalecie :p zwymiotowalam cała zawartość która wypilam :/ jutro idę do lekrza i muszę zapytać co mam zrobić jak taka akcja... a wiem że za 2razem będzie to samo ponieważ jak jestem glodna i na pusty żołądek zjem cos słodkiego to od razu wymiotuje :(

Cocosh no to Cię mąż załatwił:-) Ja prasuję raczej jak już potrzebuję:-D
Co do pampersów, to ja pierwsze zakupiłam Dady i się sprawdziły więc je stosowałam. Jak mi się udało trafić na promocję oryginalnych pampersów to kupiłam i też nie było uczulenia. Mam nadzieję, że i tym razem dziecko nie będzie mieć problemów ze skórą. Do kąpieli miałam najpierw Emolium, a później to i Niveę i Ziajkę...;-)

Hejka.

MłodaMama współczuję,że zwymiotowałas,ja dałam radę wypić tylko ze względu na to,że dodałam sobie wcześniej troszke soku z cytryny<gin mi pozwoliła i pani w labo też> ale końcówka była okropna,rozrobiły na ciepłej wodzie w duzym kubku...ale wyniki wyszły oki,a Tobie jakie wyszły?

ja miałam 86 na czczo-139 po godzinie-137 po dwóch godzinach,norma do 140,

Dziewczyny?Miała któras z Was opryszczke w ciazy?Ja akurat przechodze...;/ gin pozwoliła mi smarować zoviraxem,ale ja kupiłam jakis herpex,w aptece mi pani dała jak mówiłam ze w ciazy jestem...niby nie szkodzi jak sie ma ja nie pierwszy raz,ale ja jakoś się obawiam mimo to...

Ona1227 ja mialam opryszczke i w pierwszej ciazy, i w tej. Za kazdym razem smarowalam herpexem bo najlepiej na mnie dziala. Opryszczka w ciazy nie jest grozna i te masci tez nie. Niektorzy lekarze nawet przypisuja heviran, czyli antybiotyk na opryszczke... ale juz antybiotyku bym raczej nie brala:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja prasuje na bieżąco ,tzn jak się troszkę uzbiera Bartka ciuchy . A moje i męża to tez przed wyjściem . Jedynie u syna w komodzie Lubie mieć takie ciuchy odrazu do ubioru;p

Cocosh dobrze ,że mój mąż nie czyta tego forum ,bo jeszcze by skorzystał z pomysłu Twego hihi

Ja chodzę prywatnie i miałam tylko te usg potwierdzające ciążę i dwa prenatalne. Moja lekarka powiedziała ,że jak nie ma potrzeby nie będziemy męczyć dzidziusia.

Ja opryszczki ,zimna na ustach itp w życiu nie miałam i w ciąży jestem w strachu abym to nie dostała czegoś takiego ,bo wtedy niebezpiecznie by było

reklama
No własnie mnie zapytałą od razu tylko czy miałam już kiedyś,a jesien to moja pora na opryszczki,więc norma,a ostatnio wiało i zimno było więc złapałam,czy śmiało mogę smarować i nie martwić sie ani opryszczka ani maścia?dzieki:)

MACIE tak,że czasmai maluchy wariują jak szalone,aż na brzuchu widać a np.nastepne dwa dni słabsze ruchy i rzadsze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry