reklama

Marcowe mamy 2016

Obiecałam sobie że z zakupami poczekamy aż poznamy płeć, ale jednak pokusiło mnie i kupiłam na allegro
Kocyk i poduszkę minky sowy ecru na zielonym

reklama
dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że pokoik wyjdzie tak ładny jak na zdjęciu:)

ja w tej ciąży też czuję się jak w pierwszej, wydaje mi się, że już zupełnie zapomniałam jak to będzie ubierać, przewijać, itp. moje dwie koleżanki niedawno rodziły i jak patrzę na nie to jakoś sobie tego narazie nie wyobrażam..
ja muszę się w końcu wziąć za przebranie ciuszków, które jeszcze mam po synku, zamówiłam też trochę fajnych używanych, a resztę od koleżanek mam powybierać, więc pewnie dokupować nie trzeba będzie dużo.

A ja Wam powiem, że jestem chyba wyrodną matką bo ciąża się w ogóle nie przejmuje... może to dlatego że po tych dwóch poronieniach nie chce za bardzo się nastawiac ale w sumie już teraz musi być dobrze:)
Nie mam w ogóle czasu na panikowanie bo ciągle coś robię. M się śmieje, że latam jak młoda kozica... choć pewnie niedługo to się skończy... nie chce mi się wierzyć, że już jestem w 24 tyg....

A ja sie czasem czuje troche jak wyrodna mama bo tej ciazy w ogole nie przezywam. Niczym sie nie stresuje, nie martwie, nie czytam tyle o malenstwie, nie skupiam sie na wszystich ruchach.. jest calkowicie inaczej. Moze dlatego, ze nie mam czasu na to wszystko. Czekam z niecierpliwoscia na porod i wtedy juz bede podwojnie szczesliwa mama:) a czas leci niesamowicie szybko:) zaraz urlop, swieta, nowy rok i juz trzeba bedzie szykowac kącik dla maluszka i torbe do szpitala:)
Ciekawe ktora z nas urodzi jako pierwsza;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kubusiowamama to i ja też się czuję jak wygodna matka, bo też się na ciąży za bardzo nie skupiam. Do tego teściowa mi ciągle powtarza, że za dużo się forsuje np bawiąc się z Hanią, nosząc ja itd.

A co do porodu to mogę rodzic pierwsza

reklama
Ja mam to samo z malym przezywaniem wszystkiego, czasami zapominam ze jestem w ciazy :sorry: moze faktycznie to kwestia braku czasu, przy mojej dwulatce nie ma czasu spokojnie posiedziec i podumac, w pierwszej na tym etapie juz sie stresowalam ze jeszcze nic od siebie nie kupilam maluchowi, a teraz jakos obojetnie przechodzę kolo dzialu dzieciecego:sorry:

Ja wole rodzic pod koniec marca, zawsze bedzie troche cieplej - corke przenosilam 10 dni, teraz tez sie nie spodziewam punktualnosci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry