reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja pojadlam i czas na drzemkę :D chociaż godzinkę... mam ochotę na gofra z bita śmietaną i owocami :D
My Dopiero wróciliśmy z dnia niepodległości i pysznych gofrów z bitą śmietaną. Młoda mama za Ciebie jednego zjadłam. ;)
Mój bratanek miał dziś Zaprzysiężenie bo chodzi do szkoły mundurowej. Pierwszy W tym pokoleniu nasz niemal dorosły mężczyzna. Tacy byliśmy dumni z niego. Ale o ile o dziwo nogi mnie nie bolą to kręgosłup odpada. U brata W domu to marzyło mi się łóżko ale głupio mi było się kłaść bo jakoś nie przywykłam do takiej troski o mnie. Co chwilę ktoś pytał czy Dobrze się czuje, czy chcę pić czy mogę to jeść czy nie za mocno doprawione dla mnie itd. Jakbym się tam położyła to chyba by karetkę wezwali. Wystarczyło że zaczęłam się wiercić na fotelu już tysiąc pytań.
Sylvi pokój dla Karolinki zapowiada się bajecznie.
U nas nie mam tyle miejsca by planować tak dużo miejsca dla Bronka.
Też mam wrażenie że dziś niedziela.

Dzastibasti gotujesz mleko z cukrem i olejkiem waniliowym, olejku tylko kapka lub cukier waniliowy lub prawdziwa wanilia, w czasie gdy mleko jest na ogniu w szklance rozrabiasz trochę mleka, żółtko jajka i mączka ziemniaczana, trzeba dobrze rozmieszac to żółtko i jak mleko się gotuje dodajesz zawartość szklanki i mieszasz. Proporcji Ci nie napisze bo robię na oko.
Moja Hania lubi taki budyń.

Dziewczyny u Was tez bóle w plecach .W poludnie okropnie mnie bolalo w okolicach nerek potem przeszlo ale co jakis czas czuje lekki ból .Maly dzis szaleje w brzuchu .Ostatnio byl malo ruchliwy i dzis nadrabia .Czuje tez czasem takie pobolewania po bokach brzucha .Brzuszek sie stawia .Moja trzecia ciaza a ja sie czuje jak pierwiastka . Panikara jestem chyba .

Dziewczyny u Was tez bóle w plecach .W poludnie okropnie mnie bolalo w okolicach nerek potem przeszlo ale co jakis czas czuje lekki ból .Maly dzis szaleje w brzuchu .Ostatnio byl malo ruchliwy i dzis nadrabia .Czuje tez czasem takie pobolewania po bokach brzucha .Brzuszek sie stawia .Moja trzecia ciaza a ja sie czuje jak pierwiastka . Panikara jestem chyba .

powiem ci, że ja też w tej ciązy zachowuje sie jakbym była po raz pierwszy. O wyprawce już nie wspomnę bo nie wiem co kupić, co potrzeba itd. normalnie porażka totalna buahahhaa

Kisiel kiedyś robiłam ale nigdy mi nie smakował, dzieci nie lubią w ogóle wiec jak sobie to robię z torebki, Budyń muszę wypróbować bo nigdy nie robiłam sama

Kisiel można też zrobić z soku jakiegoś. Ja robiłam z bobofruta lub z pomarańczowego, wycisnietego z pomarańczy. Latem jak gotowalam kompoty z truskawek czy śliwek to i z kompotu robiłam.

Moj synek w brzuszku od3 godzin to tak wywija!ze koniec swiata. A nie wiem czy sie przekreca co chwike czy co,bo czuje go nirmalnie w calym brzuchu :p. Laski ja tez niby druga ciaza a tez przezywam momentami a przeciez z blizniakami miala o wiele wiecej powodow do obaw :p.

reklama
Fanti dziękuję Ci bardzo ! :D mam nadzieje ze były naprawdę pyszne bo mój mi obiecal gofry i jak położył się tylko na 30min wstał po 6h :(
Dzownila dzisiaj do mnie kuzynka mojego zebym w sobotę wpadła bo ma dużo ubranek do przebrania po córci :p
A dzisiaj mnie tak krzyż boli niesamowicie :/ + pachwiny czuje jakby miało mnie rozerwać do środka :p
Ja kisiel z jabłka to robiłam jak miałam grype jelitowa lekarz polecał żeby sobie gotować :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry