reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti, mieliśmy takie samo łożeczko dla naszego Oliwiera, ale zostało przez niego dokładnie obgryzione:)

teraz zamówiłam taki komplet, w przyszły weekend zaplanowałam malowanie, jeśli mi czas pozwoli..

Zestaw_DALIA_Grey.jpg

Załączniki

• Zestaw_DALIA_Grey.jpg
    Zestaw_DALIA_Grey.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Hej:)
Ja dzis cos zle zaczelam dzien .Strasznie bola mnie plecy na dole . Najpierw bolalo po prawej stronie .Polozylam sie na lewym boku to teraz boli po lewej stronie. Wzielam ciepla kapiel i nospe zobaczymy co dalej .
Jak nie przejdzie to chyba przejde sie so lekarza sprawdzic czy wsztlystko oki.

A my wrocilismy ze spacerku rodzinnego wlasnie. Cos mi sie codziennie ostatnio w głowie kręci. Tez tak macie? Cisnienie mierzylam to jak na mnie mam normalne tj.100 na 70 i puls ok.85,wiec nic nie skacze. Nie wem od czego tak sie w glowie kreci.

Sylvi piękny ten komplet! Mi się zawsze marzyło żeby kupić takie cos :) Ale w naszym dużym mieszkaniu nie ma możliwości :( i zostaje mi jakąś komoda albo duża szafa do kupienia :D
A ile taki komplet kosztuje?
Ja czekam z obiadem na mojego żeby razem zjeść :p Ale tylko drugie bo już pochlonelam zupkę :D
Volka mi od jakiegoś tygodnia w głowie kręci a mam takie samo ciśnienie jak Ty :)

Sylvi piękny ten komplet! Mi się zawsze marzyło żeby kupić takie cos :) Ale w naszym dużym mieszkaniu nie ma możliwości :( i zostaje mi jakąś komoda albo duża szafa do kupienia :D
A ile taki komplet kosztuje?
Ja czekam z obiadem na mojego żeby razem zjeść :p Ale tylko drugie bo już pochlonelam zupkę :D
Volka mi od jakiegoś tygodnia w głowie kręci a mam takie samo ciśnienie jak Ty :)

No ja właśnie przy pierwszym dziecku nie miałam możliwości, bo mieszkaliśmy w kawalerce, więc teraz poszaleję, bo mam oddzielny pokój dla dzidzi:) Cały komplet 2300 więc cena jeszcze nie jest wygórowana:)

No faktycznie nie jest aż taka wygurowana :) i bardzo ładnie się prezentuje! Tzn.my mamy 2 pokoje Ale jeden jest mini sypialnia w której na styk wchodzi łóżeczko nasze łóżko i jakaś komoda :D a 2 to jest też nie za wielki Ale w tym pokoju też mam kuchnię która nie jest oddzielona :D Tak jakby po 1str. Jest mini salon a na 2str.pokoju na ścianie jest kuchnia :D

My już w domu. Hanka zjadła zupę i śpi, a ja leżę obok niej i odpoczywam. Dziś znowu sobie poszalamam z małą w sali zabaw. Aż się dziwię że siły na to miałam. Kolana mnie tylko bolą od chodzenia na czworaka w tunelach.

Co do wyprawki to musimy kupić łóżeczko, to pa corci sprzedalismy bo w kiepskim stanie było. No i ciuszki i trochę tetry. Chociaż część ciuszków mam po Hani takie unisex.
U nas dziś każdy ma co innego na obiad. Mąż ma fasolke po bretonsku z wczoraj, ja dziś nie jem jej bo wczoraj miałam po niej wzdęcia i mega zgage. Zjem chyba ryż z warzywami.

reklama
Ale dziewczyny dużo piszecie, ciężko nadrobić:)
Ja też niestety nie karmiłam synka piersią, nie miałam pokarmu, straszne to było w szpitalu, jak co zmiana położnych przychodziła kolejna naciskać mi na piersi i próbowała coś wyduszać,a tam nic. Potem już w domu udawało mi się troszkę wyciągnąć laktatorem, ale to była symboliczna ilość. Mały ssać piersi nie chciał w ogóle. Przez to niemalże wpędziłam się w depresję, czułam, ze nie jestem dobrą matką. W dodatku te komentarze innych - jak to nie karmisz, jak to nie masz mleka. Tak to. Teraz już na pewno nie zamierzam się tym przejmować i mieć wyrzuty sumienia, że nie karmię. Chociaż oczywiście mam wielką nadzieję, że tym razem będę miała pokarm.
Piękne pokazujecie te łóżeczka, zestawy, ja mam łóżeczko, ale oddałam materacyk, prześcieradła i pościele, więc trzeba będzie kupić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry