reklama

Marcowe mamy 2016

Sylvi1979 cudowne meble! Sama moglabym miec takie u Olka;D naprawde sliczne!:)

Volka mi sie w glowie kreci non stop, ale u mnie na pewno od cisnienia. Dzisiaj 98/58, przy tym puls 106.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Sylvi piękny ten komplet :) ja zrobię biały pokój dla Z ale tak jak pisałam, kupimy jej białe meble z serii Hemnes w Ikei... muszę jeszcze pogadać z M co dokładnie i jak to ustawimy ale mój mąż ma ostatnio pełno pracy na głowie i jakoś nie chce słyszeć o zakupach. W najbliższy weekend mam znowu szkolenie a Z w sobotę daje do mojej mamy bo M ma jakieś projekty do zrobienia. Jeszcze muszę ją komuś dać na niedzielę... może któraś z Was jest chętna przyjąć prawie 6 latke na cały dzień ;)

I w ogóle to obiad zjedliśmy o 12:05 :) szybko puścilismy zmywarkę i poszłam spać z Z. Wstalysmy o godz 15 :) i od razu poszłam do kuchni zrobić sobie koktajl jagodowy:) teraz Z i M bawią się w pocztę... oboje nie lubimy tej zabawy, na szczęście M nie umie odmówić Z...

Ja mam anemię ale np nie kręci mi się w głowie wogole nie odczuwam że ją mam :)
Mama już pojechała do domu a ja zrobilam sobie standardowo kisiel z jabłkami i zaraz wskakuje do wanny z laptopem i coś pooglądam zrelaksuje się :)

Właśnie Barbra dobrze, że wspomniałaś o swoim kisielu z jabłkiem :) Ciekawi mnie, czy to zwykły sklepowy kisiel i do tego jakieś potarte jabłko, czy jakiś domowy sposób? hmmm jak Ty to jesz :-)

reklama
Dzastibasti domowy kisiel to woda, jabłko starte, cukier, jak zacznie się gotować to dodajesz i mieszasz odrobinę wody z mączka ziemniaczana. Ja robię Hani taki kisiel nie tylko z jabłek. Dobry jest też z mrożonych zbledowanych truskawek, malin, no a w sezonie to że świeżych.
Domowy budyń też jest dobry.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry