reklama

Marcowe mamy 2016

My też mamy działkę, ale czy się będziemy budować to czas pokaże :D Możliwe, że sprawdzi się w naszym przypadku powiedzenie, że "Szewc bez butów chodzi", bo mój mąż jest inżynierem budowy i już niejeden dom postawił, ale niekoniecznie postawi swój :-D Zobaczymy co życie nam przyniesie, na razie mamy swój kąt, całą górę w domu u dziadka ( 3 pokoje, kuchnie i łaziankę) więc nie narzekamy :-) Największy minus puki co to taki, żeby się na dzień dzisiejszy wybudować to musielibyśmy wziąć kredyt, a tak jak mnie tak i mojego męża to przeraża, bo kwota musiała by być niemała ... a raty do spłacenie też nie małe by były... więc spokojnie czekamy i oszczędzamy :-)

Mam jeszcze takie pytanko, czy któreś z Was już śpią z poduszkami dla kobiet w ciąży? Jak się Wam śpi? Ja zauważyłam ostatnio, że najwygodniej mi jak kołdrę mam między nogami i pod głową, i tak się zastanawiam czy takiej poduszki dla kobiet w ciąży nie kupić. Jak się obrana z taką poduszką z boku na bok?

Ostatnia edycja:
reklama
dzasti, ja od 2 dni śpię z 'wężem' i powiem, że wygoda niesamowita... :) chyba, że córeczka przydrepcze do nas w nocy, to wtedy 'wąż' będzie musiał nas tymczasowo opuścić - będzie za ciasno... :P

Dzasti ja na urodziny w październiku dostalam taką poduszkę w kształcie litery j dla mnie rewelacja ją spie zawsze na lewym boku lub na plecach w końcu się wysypiam i plecy mnie nie bola jak się rano budze jak ktoś się obraca na boki to polecam w kształcie litery u tylko ja np wolalam ta za 200 bo jest wygodniejsza jak dla mnie Poduszka dla kobiet w ciąży KOJEC ciążowa BAMBUS (5194323407) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. i jestem zadowolona do karmienia sprawdzi się super a po ciąży na pewno też będę z nią spala :)

dzstibasti ja w pierwszej ciazy probowalam spac z ta poduszka i nie dalam rady. Tragedia przy obracaniu sie na drugi bok. A ze ja naleze do tych, co w nocy zmieniaja pozycje 20 razy to niestety poduszka po 2 nocach wyladowala pod lozkiem:)

A u nas bylo tak, ze mielismy sie budowac, zalatwialismy juz kredyt i wtedy wyszla opcja wyjazdu do Norwegii. Na szczescie. Bo teraz nie wyobrazam sobie dwojki dzieci i tej ogromnej raty.. wiec kredytu nie wzielismy i mamy plan wybudowac za gotówkę:)

MlodaMama moj tez nie mial nic przeciwko:) ale ja naleze do tych upartych i stwierdziłam, ze jak juz mam sie budowac to musze byc w tym domu szczesliwa. A ze z tesciowa mam niezbyt dobre stosunki to postawilam na swoim:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Mój dentysta dziś obejrzał moje zęby i stwierdził, że mam 4 do robienia. Ale wizytę umówił mi na 23... no właśnie.. wydawało mi się, że na ten miesiąc mówił a na karteczce zapisał XII i będę musiała jutro do niego zadzwonić i dopytać..
Oli dzielnie przetrwał wyrywanie mleczaka.. twardo się skubany trzymał..tzn ząb.. a lekarz włączał młodemu Harry Pottera w trakcie.. nas w ogóle nie wpuścił do środka, sami tam rządzili.. młody bał się przed wejściem ale nie miał wyjścia.. mleczak twardo siedział a z boku w dziąśle wyrastał w policzek nowy ząbek :-(
A mnie teraz wzięło na szarlotkę i robię.. :-p normalnie oszalałam.. mogłam leżeć.. odpoczywać.. :laugh2:
Jutro jadę do siebie do pracy zwolnienie zawieść i mam dokumenty po awansie podpisać jakieś.. znów pół dnia poza domem..
A dla was które tak się boją porodu ale i nie tylko dla tych polecam poczytać ten wątek.. tylko przygotujście się jak mąż się będzie dziwił, dlaczego płaczecie ze śmiechu.,.
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry