dzastibasti
Fanka BB :)
My też mamy działkę, ale czy się będziemy budować to czas pokaże
Możliwe, że sprawdzi się w naszym przypadku powiedzenie, że "Szewc bez butów chodzi", bo mój mąż jest inżynierem budowy i już niejeden dom postawił, ale niekoniecznie postawi swój
Zobaczymy co życie nam przyniesie, na razie mamy swój kąt, całą górę w domu u dziadka ( 3 pokoje, kuchnie i łaziankę) więc nie narzekamy :-) Największy minus puki co to taki, żeby się na dzień dzisiejszy wybudować to musielibyśmy wziąć kredyt, a tak jak mnie tak i mojego męża to przeraża, bo kwota musiała by być niemała ... a raty do spłacenie też nie małe by były... więc spokojnie czekamy i oszczędzamy :-)
Mam jeszcze takie pytanko, czy któreś z Was już śpią z poduszkami dla kobiet w ciąży? Jak się Wam śpi? Ja zauważyłam ostatnio, że najwygodniej mi jak kołdrę mam między nogami i pod głową, i tak się zastanawiam czy takiej poduszki dla kobiet w ciąży nie kupić. Jak się obrana z taką poduszką z boku na bok?
Zobaczymy co życie nam przyniesie, na razie mamy swój kąt, całą górę w domu u dziadka ( 3 pokoje, kuchnie i łaziankę) więc nie narzekamy :-) Największy minus puki co to taki, żeby się na dzień dzisiejszy wybudować to musielibyśmy wziąć kredyt, a tak jak mnie tak i mojego męża to przeraża, bo kwota musiała by być niemała ... a raty do spłacenie też nie małe by były... więc spokojnie czekamy i oszczędzamy :-)Mam jeszcze takie pytanko, czy któreś z Was już śpią z poduszkami dla kobiet w ciąży? Jak się Wam śpi? Ja zauważyłam ostatnio, że najwygodniej mi jak kołdrę mam między nogami i pod głową, i tak się zastanawiam czy takiej poduszki dla kobiet w ciąży nie kupić. Jak się obrana z taką poduszką z boku na bok?
Ostatnia edycja:
normalnie oszalałam.. mogłam leżeć.. odpoczywać..