• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Ojj juz nawet nie pamietam jak sie nazywal tamten projekt niestety. Zaraz popatrze na stronach to sprobuje go odnalezc:) bo to bylo juz 4 lata temu. A nie moglismy wybudowac bo mial dach wielospadowy a w naszych warunkach zabudowy dozwolony jest tylko dwuspadowy. Zdecydowalismy sie wiec na Karmelite. Zmieniamy tylko kolor elewacji i dachu i bedzie po naszemu:) widzialam go juz na zywo i jestem zakochana, mimo ze na poczatku nie jedna noc przeplakalam ze nie moge wybudowac tego co chce;) a my w przyszlym roku jak polecimy ochrzcic Olka to zaczynamy budowe:) nie moge sie doczekac!:) Kochana macie ciocie ze Wam dzialke dala:) duzy wydatek odszedl:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
My to dzialke przepisujemy juz 3 mc, ciagle dochodzi ze potrzebny jakis papierek. Projekt tez mamy juz wybrany, u nas malenstwo, bo dzialka nie za duza a i nam wiele nie potrzeba.

Czekam na m, az wroci z pracy bo jakies zakupy by sie przydaly. W lodowce to swiatlo tylko swieci. Na dodatek auto nie chce odpalic, m musi akumulator zobaczyc, tak to bym juz dawno pojechala.

Kubusiowa sliczny ten domek :) Nam tez sie marzy dach dokladnie to czterospadowy ale skoro takie rozne wydziwiania sa to na razie sie nie nastawiam bardzo. Nie wiem tez jak to z poddaszem jak dach jest wielospadowy. Podobno mniej miejsca bo wiecej skosow :)

Mloda mama z tego co pamiętam to wiecej z nas jest po poronieniu. Ja tez stracilam maleństwo w lutym. W kwietniu straciłam pracę, więc może tak miało być. W od maja zaczęłam nową i zaszłam w ciążę a staraliśmy się jakieś 2 lata. Więc też dmucham na zimne. Ale jesteśmy już w wysokiej ciąży wiec będzie dobrze.
Manka no to super. Wiem jak to było jak my szukaliśmy działki potem projektu, super radość. My budowalismy foton 1 o ile dobrze pamiętam. Ale teraz bedziemy chyba sprzedawać :( smutno mi bardzo ale nie bardzo do czego wracać. Po drugie tutaj tez kupiliśmy dom w niego inwestujemy. Ale chyba trzeba będzie pomyśleć o 4 bedroomach bo Artur jak urośnie nie będzie szczęśliwy, że ma taki malutki a siostra pokój o pokaźnych rozmiarach.

My też mamy działkę :D cicha okolica świetna lokalizacja Ale jest taki mały MINUSIK (teściowa za plotem) :p haha

Sarna80 ja sobie tak tłumaczyłam ze pracy nie miałam... mieszkałam u babci tyle ze tam defakto miałam duuuzo miejsca bo dwa pokoje dla siebie naprawdę spore (Ale mieszkanie z babcią dzieckiem i moim nie bardzo mi odpowiadalo) i ze widocznie tak musiało być :) poronilam w tamtym roku w sierpniu.
Od kwiatnia miałam pracę a w lipcu okazało się ze jestem w ciąży :) zaraz jak wprowadziliśmy się do nowego domu to za niecały tydzień wyszły dwie kreski :p w urodziny mojego :D my się staraliśmy później od listopada a zaszlam w czerwcu więc to nie jest aż takie proste :)

MlodaMama my pierwsza dzialke mielismy z takim samym minusikiem:D ale stwierdzilam, ze wole zaplacic za dzialke i miec spokoj niz darmowa dzialke z tesciowa za plotem. I kupilismy nowa:) wiem, ze to byla dobra decyzja.

Manka_tk teraz nie trzeba przeksztalcac dzialki na budowlana. Wystarczy wystapic o warunki zabudowy lub wykaz z planu zagospodarowania przestrzennego. U nas dodatkowo doszlo w warunkach to, ze musimy miec budynek gospodarczy obok domu, wiec budujemy dodatkowo duzy garaz z tarasem.

Izik tez sie bedzecie budowac? Super!:) sporo nas tutaj budujacych:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry