reklama

Marcowe mamy 2016

No my w 2014 braliśmy kredyt i wtedy tylko rynek pierwotny był i to od dewelopera. Ale mimo że nie mamy kredytu w mdm tylko zwykły to i tak korzystnie na tym wyszliśmy. Choć mój Michał i tak jest zły na ustawodawce, że od początku nie było kilku wariantów kupna mieszkania, a tylko od dewelopera. No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Mamy własne mieszkanie i w fajnej okolicy.

reklama
Mój dentysta dziś obejrzał moje zęby i stwierdził, że mam 4 do robienia. Ale wizytę umówił mi na 23... no właśnie.. wydawało mi się, że na ten miesiąc mówił a na karteczce zapisał XII i będę musiała jutro do niego zadzwonić i dopytać..
Oli dzielnie przetrwał wyrywanie mleczaka.. twardo się skubany trzymał..tzn ząb.. a lekarz włączał młodemu Harry Pottera w trakcie.. nas w ogóle nie wpuścił do środka, sami tam rządzili.. młody bał się przed wejściem ale nie miał wyjścia.. mleczak twardo siedział a z boku w dziąśle wyrastał w policzek nowy ząbek :-(
A mnie teraz wzięło na szarlotkę i robię.. :-p normalnie oszalałam.. mogłam leżeć.. odpoczywać.. :laugh2:
Jutro jadę do siebie do pracy zwolnienie zawieść i mam dokumenty po awansie podpisać jakieś.. znów pół dnia poza domem..
A dla was które tak się boją porodu ale i nie tylko dla tych polecam poczytać ten wątek.. tylko przygotujście się jak mąż się będzie dziwił, dlaczego płaczecie ze śmiechu.,.
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/

Ja wczoraj tez bylam z moja 8 latka u dentysty.Wyrwala jej e zabki bo mleczaki jeszcze byly a nowe juz boczkiem wychodzily.Dostala znieczulenie i byla dzielna. Potem oczywiscie nagroda musiala byc he he

Ja śpię z dwoma poduszkami typu jasiek. Jedna mam między kolanami a druga pod brzuchem. Jest mi z nimi bardzo wygodnie. Nie potrzebuje specjalnej ciążowej poduchy. W nocy kilka razy przewraca się z boku na bok. Przed ciążą spałam tylko i wyłącznie na brzuchu.

Hej wszystkim :) ja dzisiaj też spałam z jaskiem między nogami :p i wygodnie Ale Ale nocy ja zgubiłam w lozku heh dzisiaj idziemy na Nowe mieszkanie zobaczyć jak idą prace wykończeniowe powierzyć okna żeby teściowa fieranki mi uszyla i pomierzyc sypialnie jaką komode i szafę musimy kupić małej :) mój już ubrany poleciał po świeże bułeczki a ja dalej gnije w lozku :D

reklama
Elisse trzymam kciuki! :)
Chrobek będzie dobrze kochana! :)

Ja dzisiaj sprzątam bo mój na nocke idzie to nie będę się trzaskala a jak wstanie mamy jechać po ubranka do kuzynki a później do teściowej na pozegananie jak to stwierdziła ( mój w niedzielę jedzie na miesiąc do Legionowa na szkolenie ) :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry