reklama

Marcowe mamy 2016

Elisse i chrobek trzymam mocno żeby było dobrze. Dajcie znac.
Ja wczoraj poszłam po nowy stanik do sklepu ciazowego. Pracuje tam polozna i tak mnie omotala ze 709 zł miałam rachunek na koncu. Jestem na siebie zła bo normalnie nigdy nie daje się sprzedawca wkrecac. Mówi się trudno.wiecej tam nie wchodze.

reklama
Wyobraź sobie ze nie mogę bo sklep zastrzega sobie ze nie ma zwrotow. Jest tylko wymiana na inny rozmiar lub inny towar. W sumie jestem zadowolona zadowolona rzeczy które kupiłam bo ładnie w nich wyglądam tylko ze mam w tym miesiącu wiele innych wydatków i nie jest mi na rękę taka kwota. Ona tak mnie zagadala , mojej córce prezencie nadawała dla dzidzi ze nie przemyslalam tej kwoty

Pocieszam się w ten sposób ze dla dzidzi wszystko mam jeżeli chodzi o ubranka bo moja mama nie pozwoliła mi ciuszków po niej wyrzucać ano oddawać bo czuła ze się jeszcze przydadza. Zabierała wszystko na bieżąco i chwała w swojej piwnicy a za miałam wszystkiego wręcz za dużo to nie musze kupować nic. Niestety nie zostawiłam sprzętów typu lozeczko, wozek, krzeselko do karmienia, leżaczek itd. Szkoda bo miałam wszystko z najwyższej półki teraz to już tak drogich rzeczy nie będziemy kupowac.

Elisse, Chrobek- && zaciśnięte

450 tys. to kosmiczna kwota :szok: u nas licząc wyjdzie może ze 100 tys. M zapowiedział, że wiele woli zrobić sam, i zaoszczędzić. Dla mnie może być skromnie byle swoje.

młodamama- uśmiałam się :-D

Dzisiaj po długiej przerwie udało mi się wyrwać młodą na dwór,jej niezadowolona mina mówiła sama za siebie. Jakoś ostatnio nie lubi wychodzić na dwór, nawet do sklepu. A potem pytanie "co mi kupiłaś?". Czasami wydaje mi się jak na 2,5 latkę jest dużo bardziej rozgarnięta niż inne dzieci.

Hej
Elisse i chrobek kciuki !
Matko 450tys ?! Za tyle to ja chce dom wybudowac, urzadzic, kupic samochod i cos jeszcze sobie zostawic na czarna godzine :D
Ostatni dzien do pracy i wolne dwa dni nareszcie. Kolejne dwa kompleciki przyszly mi z ebaya, zaraz wstawie fotke.
Dzis mam troche wiecej energi to zrobie szybko przed praca placka kopca kreta mmm pychota :P
Magdalena pochwal sie zakupami :D

reklama
nailie a mnie wyjątkowo bardziej poraził rachunek magdy w ciążowym niż rzucona przez Ciebie kwota za mieszkanie :-D
Magda wariatko coś Ty nakupiła :szok::szok::szok: ?? Wrzucaj fotki koniecznie ;-)
Patrzę niedługo połowa marcówek będzie rozmawiac głownie o cegłach, dachówkach i oknach :-D Tyle z was budujących się ;) Ja póki co mam działkę obiecaną przez ojca w "posagu" - a ślub był ponad 6 lat temu, działka nadal obiecana... warunek jest taki że żeby ją dostać to musimy się dokładnie tam wybudować, a za płotem mam durną ciotkę (pewnie gorszą niż kawałowe teściowe) i wcale mi się nie widzi tam mieszkać :baffled:.

Miałam wczoraj prenatalne, z dzidzia wszystko książkowo, ale czuję niesmak bo dziś zerknęłam w cennik Kliniki a tam jak wół 220 zł usg 3D/4D a nic poza zwykłym czarno-białym 2D nie uświadczyłam :baffled: Zła jestem na siebie że nie wczytałam się przed badaniem jakiego typu ma być to bym chociaż jakąś fotkę pamiątkowa wywalczyła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry