LilithGoth
Fanka BB :)
hej dziewczyny 
Sorki ze tak mało mnie tutaj ale zalatana jestem w tym tygodniu ze nie mam czasu na kompa.
Dzisiaj piątek trzynastego
pobodke dzisiaj miałam o4 rano, Aleksandra się wyspala ehhh, w ogole dzisiaj strasznie jestem nie wyspana, jak bym się nie polozyla to maluszkowi nie pasowalo i mnie kopal cala nocke, wiec jak ze 2-3 godzinki pospalam to będzie dobrze...Olusia przed chwilka mi padla przed telewizorem wiec mam chwilke na kompa. Może i ja musze z tymi jaskami sprobowac, a może w końcu się wyspie.
do dzisiejszego pechowego dnia zaliczam umarly telefon
wejście do ladowania mi se zepsolo i nie mogę tel naladowac wiec zero kontaktu ze swiatem:-(
ide was troszkę poczytać a potem czeka mnie sterta prasowania
Sorki ze tak mało mnie tutaj ale zalatana jestem w tym tygodniu ze nie mam czasu na kompa.
Dzisiaj piątek trzynastego
do dzisiejszego pechowego dnia zaliczam umarly telefon
ide was troszkę poczytać a potem czeka mnie sterta prasowania
Za to w dzień poleżeć / posiedzieć na nim, położyć się na chwilę jak kręgosłup się odezwie to co innego ;-) Za to mój mąż nie ma problemu ze spaniem z rogalem
Ponoć od przyszłego roku ma wejść w życie ustawa, że trzeba mieć 20% wkładu własnego przy braniu kredytu, to ja już nie wiem kogo będzie na to stać. Domek też mi się nieśmiało marzy, ale taki od początku do końca zrobiony pod siebie, niestety teraz wzięliśmy kredyt na inną inwestycję, więc może na starość