reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kur** dziewczyny wlasnie mi dzwonila mama,ze ciocia u ktorej wczoraj bylam dostala polpascca.Wysypalo ja wczoraj na wieczor,i dzis na pogotowiu byla i wyszlo...I ze lekarka kazala uwazac na kobiety w ciazy i male dzieci.Powiedzcie mi moglam sie zarazic jak juz mialam i ospe i polpascca ? Tak myslalam zeby do rodzinnego zadzwonic i sie spytac co i jak.Zaczelam sie troche bac :szok:

U nas w rodzinie tez meza brat mial i pytal lekarza i ten mu powiedzial!ze jak mialam ospe to nie musze sie martwic. Pólpascem sie nie mozna zarazic tylko ospą. A co do zoladka to oczywisce!ze nic nie stwierdzili :/. Zrobie gastro po ciazy.

A ja! Dzisiaj sie dowiedzialam taka ciekawostke mianowicie
Teściowa powiedziała mi zebym zaczęła masowac sobie cycuszki i sciskac sutki zeby przygotować je do karmienia :D
I robić zimno ciepłe prysznice masujac je rękawica taka do mycia... niby piersi później tak nie cierpią jak dziecko ssa :)
Ewentualnie zaproponowała ze jak nie dam rady robić prysznicow żeby jej (syn) przygotował je do karmienia hahaha
Nie wiem czy sobie jaja ze mnie robiła czy to prawda :p

Absolutnie nie wolno .Masaz sutkow moze powodowac skurcze .

Glukozy jeszcze nie miałam ale już się martwię jak to będzie bo przy zwykłym śniadaniu mnie na początku mdli jak jem a co dopiero wypić ten ulepek... piersi mi bardzo urosły mam 2 staniki dobre i noszę na zmianę a szkoda mi kasy na więcej bo zaraz znów będzie za mały, bo znowu bolą wiec chyba rosną bardziej. Mężowi się to bardzo podoba;)

reklama
cześc laseczki :laugh2: Dawno mnie nie było. Przeprowadzałam się i teraz mieszkam w woj.Lubelskim. Pytanie czy któraś z Was ma zamiar rodzic w Lublinie??? Szukam lekarza i szpitala. Narazie najlepsze opinie ma szpital na Staszica. Polecam Wam stronę Gdzie rodzić - szpitale i oddziały położnicze, lokalizacje, opinie
Miałam przyjemnośc rozmawiac z założycielką fundacji Rodzic po Ludzku i oni stworzyli tę stronę. Polecała zrobic Plan Porodu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry