reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Manka, kolorowych snow :) śpijcie dobrze!
Fanti, super Miś :)
BarBra a Tobie, Wam duuuuuuuuzo zdrówka!
Agiszonek, mój M to by Cie na rękach nosił... Jakbyś go tylko maskowała :)

Ja zasnelam wczoraj z córka o godz 19.... Obudziłam sie o 21 jak M przyjechał do domu.Potem znowu spanko po 22 a mój luby padł w momencie... I jak tu nawet mowić o seksie skoro chłop taki padnięty ;)
Nawet nie pogadał wczoraj ze mną, dobrze ze weekend juz dzisiaj sie zaczyna... Tylko szkoda, ze wieczorem a nie od rana hihi
Pobudka znowu o 5 bo M o 6 rano juz wyruszył na spotkanie... Teraz ogarnęłam Z i za 15 min wychodzimy z domu... Z do przedszkola a ja na 4 godz na wolontariat.... A potem na uczelnie... Ehhhhh i cztery godziny jakiegoś dziwnego wykładu....

Barbra ja też czuje ruchy od 17 tygodnia ,ale od wczoraj są takie już mocne ze hej ;)

No i mnie rozbiera ... cala noc nawalalo gardło i nie spałam prawie nic ; ( teraz mi pęka głowa z tego niewyspania; (

A ja ostatnio spie calusienkie noce. Nawet do toalety wstawac nie musze:)
Dzisiaj jak budzik zadzwonil o 7 to ledwo mialam sile oczy otworzyc tak sie dobrze spalo:)
My teraz szybkie sniadanko i ruszamy z domu. Najpierw ja do lekarza na comiesieczna wizyte a potem z synkiem do szpitala.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Cześć wszystkim!

Moja córcia dziś wyjątkowo aktywna z rana :) tylko budzik męża zadzwonił, już zaczęły się kopniaczki ;)
Dziś na 9 idę na wizytę do położnej, mam nadzieję,że dowiem się czegoś ciekawego :-)

Zdrówka dla przeziębionych !

Takim prezentem mnie dzis moj kochany maz zbudzil :)

Załączniki

• 1448004481053.jpg
    1448004481053.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 59
Witam sie z rana ..
Ja tez mam za soba nieprzespana noc..Obudzilam sie o 12 bo okropnie bolala mnie chyba prawa nerka(z tylu powyzej pasa po prawej stronie) :crazy: I do 2 nie spalam bo bolalo jak diabli.Juz nie wiedzialam czy po pogotowie nie dzwonic.A najwiecej mnie bolalo jak lezalam.Jeszcze zimno mi strasznie bylo i jakby mnie mdlilo.Ale potem niby przeszlo.A spac nie moglam.Teraz mnie zas boli chyba lewa nerka.Jak sie to powtorzy to mam skierowanie na mocz od rodzinnego to w pon oddam i z wynikami zapisze sie na wizyte.A mala o dziwo cala noc kopala jak szalona,nie wiem moze czula ze mnie boli :-(

U nas cala noc lało,teraz tez popaduje,a ja za chwile ide na spotkanie z kolezanka i potem na cmentarz do dziadka znicz zapalic i do sklepu i do domu.Mam chyba faze na pieczarki,wczoraj sos a na jutro chce zrobic pieczarkowa :-)

Co do seksu po CC to mielismy odczekac polog 6 tyg i praktycznie troche przed tym czasem juz bylo ten tego :-)Wiadomo moj we wojsku byl wiec potem tylko raz na msc mielismy mozliwosc te kilka dni poszalec :-)

Witajcie dziewczyny :-)

Ja dzisiaj wstałam pełna energii pomimo szarości za oknem :-) Zabieram się za posprzątanie w domu :-)

Miłego dnia :)

Volka a to jakaś okazja czy tak poprostu Ci prezenty robi ? Aż miło Ci się pewnie wstawało co :-)

reklama
Z tego co kojarzę ., Volka miała robić usg 3d na urodziny ,wiec to chyba teraz ten dzień nastał co ?jeśli tak to wszystkiego naj naj i spełnienia wszystkich marzeń ;)

Do góry