reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamy 2016

Jejku, ja to mam spanie :/ od godz 16 śpię, budzę się na chwilę i znowu śpię ;) a co się obudze to wchodzę na forum żeby zobaczyć która urodziła ale jakaś cisza panuje w tym temacie ;)

reklama
Maya Twoha księżniczka jest silna więc raz dwa i nadrobi. Zdroweczka.
Kustronka szczerze mówiąc chcialabym byc następna, ale chyba nic tego

Sarna, szczerze podziwiam, bo ja to tylko mocna w gębie, a cholernie boję się zbliżającego porodu. A Ty nie dość, ze juz wiesz co Cie czeka, to juz się nie możesz doczekać ;)

Maya gratulacje :) córeczka szybko nadrobi. Jest duża i silna.

Lilith również gratuluję :)

Cień zgłoś by sprawdzili te wkładki.

Fanti ludzie czasami nie mają kultury. Mam wrażenie, że im starsze osoby, tym gorzej.

Serduszko Kubuś dzielny jest. Mam nadzieję kaszel szybko minie.

Fanti, a ta baba to nie zauważyła przypadkiem, ze jesteś w ciąży? Na patologicznie otyłą z obżarstwa to nie wyglądasz, zwłaszcza z ta piłeczką przed sobą ;)

reklama
My dzisiaj byliśmy w Auchan mimo iż wszędzie pisze ze kobiety w ciąży bez kolejki to staliśmy w kolejce ale szybko szło.... ok niech będzie....
W lidl też kolejka na 5 osób do kasy i nikt nas nie puścił...
W Piotrze i Pawle już nie wytrzymałam i poszłam na dział mięsny stanęłam z przodu i miałam to w dupie... a baba mówi do M, że on powinien sam na zakupy już chodzić a żona w domu... a ja kur... pierwszy raz od tygodnia dzisiaj z domu wyszłam...

Do góry