reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

I co z tymi plani
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa kochane jesteście! :* Idę jutro jeszcze do innej Pani doktor żeby ona zobaczyła co i jak na spokojnie bo Ci lekarze są fatalni w tych szpitalach :(
I co z tymi plamieniami? Idź koniecznie do lekarza a jak będzie trzeba zostań w szpitalu. To że jeszcze serduszka nie widać to jeszcze nic strasznego, gorsze te plamienia, wiadomo też że o niczym złym świadczyć nie muszą, ale w szpitalu dostaniesz odpowiednie leki i będziesz pod kontrolą.

reklama
Rozmawiacie o wózkach, to ja bym z doświadczenia doradzila, żebyście popatrzył na używane gadole które przeważnie są w bardzo dobrym stanie bo dziecko jeździ max 6miesiecy i tylko tam leży. Można kupić używana dobrej firmy za daj a kasę a później kupić sobie naprawdę dobra spacerowke, która będzie was zadawalac prawie w 100%. Niestety niema idealnego wozka a tym bardziej wózka 2w1.

Tak wygląda to moje usg z dziś ten obrazek na dole zrobiłam na szybko zdjęcie bo nie chcieli mi go dać
IMAG0625.jpg

Rozmawiacie o wózkach, to ja bym z doświadczenia doradzila, żebyście popatrzył na używane gadole które przeważnie są w bardzo dobrym stanie bo dziecko jeździ max 6miesiecy i tylko tam leży. Można kupić używana dobrej firmy za daj a kasę a później kupić sobie naprawdę dobra spacerowke, która będzie was zadawalac prawie w 100%. Niestety niema idealnego wozka a tym bardziej wózka 2w1.

A ja uważam, ze dobry wózek 2w1 posłuży długo. A prócz tege zawsze można mieć 2 spacerówkę do samochodu ale normanie na spacery wygodniejsza jest ta z 2w1 przynajmniej dla mnie.

reklama
A ja uważam, ze dobry wózek 2w1 posłuży długo. A prócz tege zawsze można mieć 2 spacerówkę do samochodu ale normanie na spacery wygodniejsza jest ta z 2w1 przynajmniej dla mnie.
Kazdy ma swoje w głowie. Jasnak wózki 2w1 a szczególnie wózki polskie są duże i ciężkie ale bardzo wygodne dla dziecka, jednak trudne do codziennego funkcjonowania. Bo w bagażniku dużo miejsca zajmuje, do sklepu osiedlowego się nie zmiescisz do autobusu też ciężko wejść. Wiadomo można mieć dodatkowa parasolke za 300 zł tylko ze dziecko w tych wózkach jest połamane jak chce iść spac. To jest tylko moja sugestia, a każdy i tak robi jak chce. Zwróć uwagę w jakich wózkach jeżdżą dzieci np 2-letnie, mało które to wózki w stylu 2w1 bo się poprostu tam nie mieszczą.

Do góry