A u nas z kolei śpi tylko na brzuchu całą nocHahaha dzidziusie
Moja ogólnie bardzo lubi lezec i bawić się na brzuchu ale spać wcaleno, chyba że na brzuchu na moim brzuchu to co innego
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u nas z kolei śpi tylko na brzuchu całą nocHahaha dzidziusie
Moja ogólnie bardzo lubi lezec i bawić się na brzuchu ale spać wcaleno, chyba że na brzuchu na moim brzuchu to co innego
![]()
No chodziło mi o to, że nie będzie to za niedlugo, bo najszybciej za rok, a wiem, że to trwa dłużejZa rok? U mnie z doświadczenia to tak za dwa, akurat na wakacje![]()
Masakra... Czemu nie zmienisz pediatry?Pediatry nie pytam bo moja jest z takiej kategorii że by powiedziała- "jak to dzieci mogą mieć kamica na woreczku zolciowym" serio.
Szukam ale mam wrażenie że jest kiepsko w mojej okolicy.Masakra... Czemu nie zmienisz pediatry?
Zazdroszczę! Miłego wypoczynku!! ❤Laski mój Gugus dziś moczyla stopki w jeziorze
Zasuwala jak motorówa
Najmłodsza plazowiczka
Wysyłam trochę słońca![]()
Dziękuję!Zazdroszczę! Miłego wypoczynku!! ❤
Ja nie wiem czy doczekam się wakacji bo mieliśmy jechać we wrześniu a tu na sierpień planują 4 fale![]()
Ojaaa, ale super dziewczynyLaski mój Gugus dziś moczyla stopki w jeziorze
Zasuwala jak motorówa
Najmłodsza plazowiczka
Wysyłam trochę słońca![]()
My jedziemy we wrześniu w góry i też nie przejmujemy się 4 falą, trzeba trochę wypocząćDziękuję!
Radzę nie zważać na te fale, radzę jechać na urlop, koniecznie!!
My się boimy ze nam hotel zamkną i będzie po ptakach.My jedziemy we wrześniu w góry i też nie przejmujemy się 4 falą, trzeba trochę wypocząćGorzej jak pozamykają wszystkie restauracje itp...