ninjacorps
Marcóweczka 2008
Befatka - no to Twoja Myszka jest następna - coraz więcej "naszych" dzieciaczków to ma
- ja przemywam kilka razy dziennie przegotowaną woda i wieczorem nadmanganianem potasu (tym nie można za często!). Możesz przemywać Oilatum czystym, ale później trzeba je spłukać przegotowaną wodą.
Aha - jeżeli to rumień niemowlęcy (mam nadzieję, że tak, bo gorzej jakby to było alergiczne)), to przechodzi do 3 miesięcy.
- ja przemywam kilka razy dziennie przegotowaną woda i wieczorem nadmanganianem potasu (tym nie można za często!). Możesz przemywać Oilatum czystym, ale później trzeba je spłukać przegotowaną wodą.Aha - jeżeli to rumień niemowlęcy (mam nadzieję, że tak, bo gorzej jakby to było alergiczne)), to przechodzi do 3 miesięcy.
a w drugim juz był;-)

. I nie było innej opcji jak kąpiel. Nie wiem czy wasze maluszki też tak mają, że jak przez 2 dni kupka nie idzie to później w 4 pieluszki to było by za mało

). A nie wiem czy macie tam gdzieś sklep Wójcika tam są suuuper ciuszki na takie większe dzieciaczki i robią tam często wyprzedaże.
czesciej kupuje teraz w coccodrillo niz wójciku