reklama

Marcóweczki 2011

Mmmmmmmmmmmmmmmmmm Harszka przecudny widoczek (:)

Też mam wrażenie, że mi nos spuchł :p

Edit:
Założyłam wątek "O porodach..." dla chętnych już teraz się stresować ;))))

Ostatnia edycja:
reklama
Harsz nie wiem ile dokładnie trzeba dostawać tego child tax credit, może najlepiej złóż wniosek i wtedy najwyżej Ci napiszą, że się kwalifikujecie lub nie ( wniosek mozesz złożyć na 11 tygodni przed urodzeniem dziecka ). Szukałam w necie kiedy mają wprowadzić te zmiany, że tylko na pierwsze dziecko się dostaje, ale nic konkretnego nie znalazłam :no:

Zdjęcie super :-), ale Ty młodziutko wyglądasz :szok::happy:

Malina, Futrzak, Ola zróbcie sobie wspólne pamiątkowe zdjęcie!!! Ja chcę je koniecznie zobaczyć!!!

Cornelka dokładnie to podyplomowe studia przygotowania pedagogicznego.

Harsh zupelnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam... i w ogole jaki masz brzuszek pokazny... ja jak jestem w takiej pozycji to mam wrazenie, ze nic nie widac...a u Ciebie takie cudo...w ogole taka fajna rodzinka:))

Harsz nie wiem ile dokładnie trzeba dostawać tego child tax credit, może najlepiej złóż wniosek i wtedy najwyżej Ci napiszą, że się kwalifikujecie lub nie ( wniosek mozesz złożyć na 11 tygodni przed urodzeniem dziecka ). Szukałam w necie kiedy mają wprowadzić te zmiany, że tylko na pierwsze dziecko się dostaje, ale nic konkretnego nie znalazłam :no:

Zdjęcie super :-), ale Ty młodziutko wyglądasz :szok::happy:

Bo ja jestem mloda :-) Najlepiej bylo jak Olafa rodzilam, wygladalam na 15 :) (mialam 20)... Teraz poki co mam 23, urodziny za nascie dni ;-)

Dzieki Dziewczyny, mam nadzieje,ze nikogo nie przestraszylam (Masala ;-) )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry