reklama

Marcóweczki 2011

Ewi- oj mozna by tu nakrecic film "Sami swoi XXI wiekui":-D:-D:-D za dużo by tu pisać- ona jest po prostu nienormalna.

Cornelka- wierz mi ze ja jak najbardziej Cie rozumiem w kwestii dzielenia wydatkow na czesci. Ja od samego początku to robie a i tak jest to wszystko razy dwa :-D:-D:-Dha ha i zacznij sobie od własnie tego zbierania bo nie wiadomo co sie dostanie tak jak piszesz a potem się okazuje ze sie wydało kasę na coś co się dostanie a tego potem żal- ja tak miałam z kilkoma rzeczami:(..a ze masz ciucha w rodzinie to rewelacja:):)az ci zazdroszczę...

Futrzaczku- głowa do góry...pociesz Cie kochana ze nie jestes sama:);-)

Truskawka- no ładnie...powodzenia w nadrabianiu:-D:-D

Olus- nie rób mi smaków....

Masala
- ja tam do używanego podchodziłam kiedyś bardzo sceptycznie ale potem życie nauczyło mnie nie przepłacać!!! Dlatego teraz uważam ze to nic złego a dzięki temu można zaoszczędzić kasę na coś innego:):-)

Agnes- zdrówka dla córci;-);-);-)

Also- no od czegoś trzeba zacząć- wszystko pokolei ci nie?:);-)

Papciu-
to fakt - dziewczyny się naprodukowały dzisiaj ze szok:) 1,5 godz.im odpisywałam..:)hahahaha To musicie sobie takie postanowienie z Emkiem załozyc: wspolny aerobik na łożu rozkoszy:):-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Witajcie Mamusie:biggrin2:

Czytam i czytam co na forum, ale zaległości chyba nie nadrobię. Ważne jest ,że mialam ostatnio USG i mam w brzusiu zdrową drugą dziewczynkę(szczegóły odpowiedni wątek). Padł mi oststnio komp i właśnie go odebrałam z naprawy ( na szczęście gwarancyjnej), ile się tu na forum dzieje:tak: .... W ten weekend pojechaliśmy na mazury ponieważ mojego męża babcia umarła , a w poniedziałek był pogrzeb, niby jej nawet nie lubiłam a emocje w ciąży tak człowiekiem targają, że bardzo to przeżyłam.
{Przepraszam z gory za chaotycznośc

Milutek - jak Ci wyszło, że wyprawka szpitalna jest "mała"?! Co czytam gdzieś to widzę wielką walizę.... Ale może dlateog, że ja się nigdy nie umiałam sensownie spakować ;))

Tak jak obiecałam wrzucam fotkę rzeczy wymaganych do zabrania do szpitala w którym będę rodzic....jest ona na wątku "Lista rzeczy niezbędnych potrzebnych..."

Uwielbiam leniwe popołudnia z moimi kochanymi facetami, z całą trójeczką ;)
Najpierw byliśmy na zakupach, w tesco złapał mnie mega ból jakby w prawym jajniku, ale masakra, musiałam ręką buzię zakrywać, bo się prawie shafciłam z tego bólu babce przy kasie, szybko do auta, usiadłam i minęło w sekundę :O Chyba synek nie miał ochoty na spacery między półkami i dał mi skopa w jakieś cudne miejsce :p Potem spaghetti marchewkowe na filmie "Pozdrowienia z Paryża", gorzka czekolada, a teraz trochę się muszę ogarnąć w papierach, bo jutro do pracy po miesięcznej przerwie..

Witaj wredniaku :D

Olka nie wiedziałam, że mamy mieć coś czerwonego :p Jakoś Was znajdę ;) Mam tylko nadzieję na siedzące miejsca, bo jak się nie załapię, to nie dam rady stać :/ No ale nie martwię się na zapas :p Na razie próbuję obcykać ile mi czasu zajmie dojazd do Gdy i jak wcześniej mam się urwać z pracy :p

Dove bidulko kuruj zatoki - dobrze wiem, co to znaczy, całymi latami się męczyłam, antybol po 5-6 razy w roku, często zastrzyki, bo już nic nie pomagało, aż w lutym zrobiłam sobie przegrodę nosową i od tego czasu miałam lekkie zapalenie RAZ :)))) Szczerze polecam!! U mnie jeszcze wiązało się to z bólami głowy, które też przeszły po tym zabiegu.. Cudownie to to nie jest z zapakowanym nosem, po znieczuleniu ogólnym, wyglądałam jak Fiona z big nosem :D Ale poszłabym jeszcze raz gdyby trzeba było!

Papciak jak noga??

Milusia trzymam kciuki za mega odszkodowanie!! A Ty trzymaj za ubezpieczenie mojego eM! Czekamy na polisę ze starej pracy i przedłużymy ją prywatnie, wtedy nie będzie żadnej karencji i dostaniemy kasę za urodzenie dziecka :D A potem zrezygnujemy ;) bo eM już się do nowego grupowego w pracy zapisał, ale tam chyba roczna karencja.. A Twoja ciotka to naprawdę Kargul XXI wieku! Mam nadzieję, że sprawa będzie miała dla Was dobry finał :*****

A Futro tylko o baraszkowaniu hahahahaha A wiesz, że jest film "Zemsta futrzaków" (na płycie z wypożyczalni zawsze są zapowiedzi i był taki tytuł) :D

wiecie... dziś paskudny dzień ...chyba jak u niektórych marcówek... głowa boli, spać się chce, brak humoru, podchodiz mi zawartość żołądka do gardła mimo nieprzejedzenia ... no i miałam swoje 5min na łzy... chyba zapodam jakąś odprężającą gierkę i do łóżeczka:-) bo innej opcji nie widzę dla siebie na dzisiejszy wieczór.

malina - najwyżej usiądziemy na podłodze:-D
coś słyszałam o tej bajce(?) ... a kiedyś na MTV był do ściągnięcia Futrzak na komórkę... cokolwiek to jest imo wysłania smsa to nic nie dostałam:-D bo chyba za starą komórkę miałam:-D

Ostatnia edycja:
Malinka- oki trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&& :) super ze możecie to wykorzystać i zgarnąć pieniążki:) cod o sprawy to z tą ciotunia są kłopoty od 4 lat wiec już się do jej zachowania przyzwyczaiłyśmy ale i tak dziękuje:) Myślę ze będzie ok bo sędzina to naprawdę mądra babka-a moja ciotka szurnięta:)

Futrzaczku proponuje relaksująca kąpiel i przytulenie się do męskiego ramienia...a jeśli masz silę i chęci to proponuje Ci małe co nieco z eMkiem i miły sen:):)

dziewczyny, Olo zasnal z reka oparta o moj brzuch i dzidzia tak kopie wkurzona,ze az cala dlon Olafa podskakuje

Supcio :-)

az Wam sie pokaze (niewyjsciowo,ale nie to sie liczy)
Zobacz załącznik 301271

Jeny,ale mi sie nos wielki zrobil....

Futrzku, ja mam futrzaka na polskiej nokii,Olo go lubil :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewi czyli tez pedagogika mam rozumiec?no wlasnie ja tez bym chciala sie pocieszyc jak znajde cos fajnego a tak to mi nie daja szansy hehe:P

Milutek wlasnie tego chce uniknac zeby nie miec wielu takich samych rzeczy:) musze pozbierac poukladac i poogoladac:P

reklama
Harsharani- super zdjęcie- jakie nie wyjściowe- fajowo wyglądacie:):) Tak słodko i rodzinnie:)

Cronelka- dokładnie...jeszcze się okaże ze ciuszków nie będziesz kupować i zostaną Ci tylko do kupienia rzeczy typu: kosmetyki i przybory:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry