Milutek23
BLIŹNIAKI- szczescia dwa
Ewi- oj mozna by tu nakrecic film "Sami swoi XXI wiekui"

za dużo by tu pisać- ona jest po prostu nienormalna.
Cornelka- wierz mi ze ja jak najbardziej Cie rozumiem w kwestii dzielenia wydatkow na czesci. Ja od samego początku to robie a i tak jest to wszystko razy dwa

ha ha i zacznij sobie od własnie tego zbierania bo nie wiadomo co sie dostanie tak jak piszesz a potem się okazuje ze sie wydało kasę na coś co się dostanie a tego potem żal- ja tak miałam z kilkoma rzeczami
..a ze masz ciucha w rodzinie to rewelacja
az ci zazdroszczę...
Futrzaczku- głowa do góry...pociesz Cie kochana ze nie jestes sama
;-)
Truskawka- no ładnie...powodzenia w nadrabianiu

Olus- nie rób mi smaków....
Masala- ja tam do używanego podchodziłam kiedyś bardzo sceptycznie ale potem życie nauczyło mnie nie przepłacać!!! Dlatego teraz uważam ze to nic złego a dzięki temu można zaoszczędzić kasę na coś innego
:-)
Agnes- zdrówka dla córci;-);-);-)
Also- no od czegoś trzeba zacząć- wszystko pokolei ci nie?
;-)
Papciu- to fakt - dziewczyny się naprodukowały dzisiaj ze szok
1,5 godz.im odpisywałam..
hahahaha To musicie sobie takie postanowienie z Emkiem załozyc: wspolny aerobik na łożu rozkoszy

za dużo by tu pisać- ona jest po prostu nienormalna.Cornelka- wierz mi ze ja jak najbardziej Cie rozumiem w kwestii dzielenia wydatkow na czesci. Ja od samego początku to robie a i tak jest to wszystko razy dwa

ha ha i zacznij sobie od własnie tego zbierania bo nie wiadomo co sie dostanie tak jak piszesz a potem się okazuje ze sie wydało kasę na coś co się dostanie a tego potem żal- ja tak miałam z kilkoma rzeczamiFutrzaczku- głowa do góry...pociesz Cie kochana ze nie jestes sama
Truskawka- no ładnie...powodzenia w nadrabianiu

Olus- nie rób mi smaków....
Masala- ja tam do używanego podchodziłam kiedyś bardzo sceptycznie ale potem życie nauczyło mnie nie przepłacać!!! Dlatego teraz uważam ze to nic złego a dzięki temu można zaoszczędzić kasę na coś innego
Agnes- zdrówka dla córci;-);-);-)
Also- no od czegoś trzeba zacząć- wszystko pokolei ci nie?
Papciu- to fakt - dziewczyny się naprodukowały dzisiaj ze szok

.... W ten weekend pojechaliśmy na mazury ponieważ mojego męża babcia umarła , a w poniedziałek był pogrzeb, niby jej nawet nie lubiłam a emocje w ciąży tak człowiekiem targają, że bardzo to przeżyłam.