reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Futro mogę wziąć Ci kanapki na wszelki wypadek, co?? Może będą jakieś nędzne ciasteczka, a my to konkretnie musimy się posilić, prawda? A na podłodze siedzieć nie będę!!
A na ustąpienie miejsca nie liczę, o ile trafi się nawet jakaś nie-ciężarówka, ostatnio w przychodni najpierw stałam z 10minut, a jak się zwolniło i usiadłam, a właziły nowe stare baby, to mnie wzrokiem zabijały, że im nie ustępuję.. Czekałam tylko aż się któraś odezwie ;))))

Ewi ok ;)

Wiecie co.. przyszła ta kiecka z allegro, ale jest za mała :/ Na aukcji oczywiście przedział rozmiarowy podany z różnicą 20cm, rozmiar uniwersalny (S/M/L), ale jak założyłam to czułam się jak baleron :/
Napisałam już jak mam oddać.. Ciekawe czy przyjmą..

Malinaa, jak kupujesz przez Internet to zawsze w ciągu 10 dni możesz zwrócić towar, takie jest prawo, więc skoro jest za mała to ją odeślij.

Harash, ślicznie wyglądasz i brzuszek masz uroczy!

A prosiłam zebyscie sie tak nie rozpisywały nooo:angry:
Siedze juz cała pierwsza połowe meczu i nie moge dokonczyc Was czytac;-) ale w koncu sie udało:-)
Malina,Futzaczku ja mysle ze tam bedzie odpowiednia liczba krzeseł,w koncu wiedza ile nas bedzie i ze same ciezarowki;-),a jesli chodzi o ''papu'' to pewnie herbatka i ciastka ,na ogoł jak bywałam na ''hotelowych'' szkoleniach to tylko to było:tak: A jesli chodzi o cos czerwonego to chyba tylko ja bede miec rekawiczki bo rzadna z dziewczyn nie ma nic w tym kolorze.
Ja oczywiscie mam pecha i bede musiała jechac tam i wracac autobusem bo M dzis jedzie w trase i pewnie nie zdarzy wrocic:-(
Harsh słodki widok,ładnie wygladasz i fajnie widac brzusio na lezaco bo u mnie to jak leze to brzuch znika;-)

Głodna jestem,chyba zjem na kolacje rosołek bo nie mam pieczywa,zjedlismy z M prazynki ale cos zmienili ich opakowanie i odrazu smak jest do bani...

Czas już na mnie, jutro do pracy, ciekawe co ludki powiedzą jak zobaczą mnie po miesięcznej przerwie w wersji +9 ;))))
Idę sobie wszystko przyszykować, bo teraz na luzaku leniuszkowałam do 9, 10 w wyrku, a jutro pobudka po 6ej, kiepsko to widzę ;p

harsharani- dlatego pisalam ze nie wiem jak u innych i podalam jak to jest u mnie. Pracuje w prywatnej firmie w care home i jako care assistant nie ma bezpiecznej pracy dla ciezarnych. Oczywiscie przenioslam sie z oddzialu gdzie dostawalam po plecach czy po brzuchu- nie bylo problemu- uwarzaja na to by bylo jak najlepiej . Ale nie moga zaoferowac Ci pracy za biurkiem czy cos innego. Nadal musisz robic wszystko co powinno sie - jak to mowia- z umiarem. W ich policy nie maja czegos takiego jak placenie za urlop bo nie ma co ci dac- bo to napewno by wykorzystywaly szkotki w ciazy bo to leniwe bestie :), maja tylko ze ta praca nie zaszkadza ciazy jak sie pracuje wedle przepisow i uwaza. Wedle nich masz pracowac , ale swoim tepem i nie robic ciezkich rzeczy. Moja kol ma problemy i jest na chorobowym ale nic nie dostaje. A po jednym macierzynskim tam wiem jak to wyglada bo nawet rozmawialm z head office tej ze firmy bo mialam pytania co do wyplaty i jak to sie odbywa.
Ja nie pracowalam ponad moje sily ani w pierwszej ciazy ani w 2- giej ani w 3 ciej . Juz tam kupe lat pracuje wiec jak jestem-bylam w ciazy to mi to zwisalo co mi powiedza. Nie zrobie czegos i nie. Zrobie swoje ale i tez sie postawie.
Mogla bym byc na chorobowym i brac tylko z wyplate za to ze jestem chora - od rzadu ale mamy zobowiazania finansowe w polsce i nie mozemy sobie pozwolic na zanik kasy. Wiec tylko tam sobie zimuje. Ale pracowac trzeba a i nawet jak sie uwaza i robi lekkie prace to i tak jest ciezko 12 godzin na nogach i opiekowanie sie rezydentami. NIby nie zagraza- ale jednak....

malinaa- no ja juz kilka lat tez mam problemy ale nigdy nie bylo czasu zrobic z tym porzadku. Po powrocie do Polski zajme sie tym i przelecze wszystko co sie da :)

Ewi no chociaż Ty jedna za mna zateskniłaś szkoda że daleko mieszkasz bo bym Cie na kawusie zaprosiła
Milutek normalnie jak dostaniesz to mega odszkodowanie to mi wyślesz husteczki do czyszczenia monitora bo po każdym Twoim poście go opluwam niedługo to em na husteczki mi nie zarobi!
Wredniak ja to już weteranka na bb
Malina a dziekuje już lepiej chociaż znowu boli to wszystko przez to że doktorek przystojniak za mało wymasował musiałabym skrecić 2 żeby do niego na masaż pójść
Harsh ale cudny brzunio niuniulek a rodzinkowe zdjecie wogóle cudniutkie synusia ucałuj w czółko a brzuniu pogłaskaj od cioteczki
a swoja drogą ja też myślałam że Ty koło 30 bo zawsze takie mądre wypowiedzi piszesz a tu prosze lasencja jak ta lala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry