reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej:-)
ola, malina, futrzakowa udanego spotkania:-) aż Wam zazdroszczę;-) mam nadzieję że nikogo nie pominęłam, tak czy siak tym co się wybierają przyjemnego popołudnia w gronie brzuchatek;-)
hars fajne zdjęcie:tak: Twój Olaf pewnie szczęśliwy że ma taką młodą, ładną i mądrą mamusie:-)
koncia zdrówka i poprawy samopoczucia życzę:-)

mnie udało się w tempie ekspresowym załatwić skierowanie do diabetologa, z czego się cieszę, w piątek wizyta, w sumie już przestrzegam diety, a waga zaczęła już spadać ( - 1,5 kg), no ale nie mam się czemu dziwić - słodycze to ja uwielbiam a teraz zero no i przeszłam na gotowanie na parze...
brzusio nadal boli i do tego napięty:-( a królewna sobie bryka ile wlezie:tak:
tak ostatnio myślałam o Darii i Fusi... nie odzywają się dziewczyny, daria pisała że jest rozpakowana, miała wyjść ze szpitala, i na tym koniec od niej wieści...
a Fusi to juz dawno nie bylo, miała jakieś problemy z wynajmem, może nie ma dostępu do netu??? dziewczyny piszcie co u Was!
dobrej nocy dziewczyny, słodkich snów:-)

Ale mi tutaj slodzicie :) Dziekuje wszystkim za pozytywne komentarze :-) A co tam...
Po ciachu Wam wysylam:

Zobacz załącznik 301309

Dove, przepraszam, jesli uwazasz, ze Cie atakowalam czy cos, jezeli masz takie odczucia to mi naprawde przykro.. Wbrew pozorom niewiele naszych rodakow zdaje sobie sprawe z takich przepisow, ewnetualnie boja sie to robic...

Patik, stwierdzili Ci cukrzyce? Jakie masz normy?

Nie nie odczulam Pisalam tylko jak jest u nas - firam jest dobra ale z e strony ciazy to sie kurcze zabezpieczyla. Maja napisane w papierach ze nic nie grozi kobiecie w ciazy a taka nie jest prawda. Jest to ciezka praca i nerwowa......

Ale pysznie wygladajace ciacho...... ale ja stwierdzialm ze bede sie zdrowo odrzywiac i juz zjadlam jugurty.

Ostatnia edycja:
Nie nie odczulam Pisalam tylko jak jest u nas - firam jest dobra ale z e strony ciazy to sie kurcze zabezpieczyla. Maja napisane w papierach ze nic nie grozi kobiecie w ciazy a taka nie jest prawda. Jest to ciezka praca i nerwowa......

Ale pysznie wygladajace ciach...... ale ja stwierdzialm ze bede sie zdrowo odrzywiac i juz zjadlam jugurty.

a jakby ich podac do sprawdzenia?

Nie wiem, komisje maja zawsze dwa razy w roku . Sprawdzaja czy wszystko dobrze gra. Za duza firma na jakies przewalki- nie moga sobie pozwolic na to.

Jedyne co mozn azrobic to dac do prasy artykol na temat szkodliwosci pracy w Care Home i podobnym takim tam. Moze by sie kto inny zainteresowal jak rzad i oni by pozmieniali to co trzeba. Ja tam sie w to nie bawie i nie bede, jak bym tu zostawala to pewnie bym sie odezwala tak ale jak za 1,5 roku wracam do Pl to mi juz czasu zabraknie na urzeranie sie tutaj.

Kiedys na forum byla dziewczyna z HC tez w szkocji i on ato naprawde miala przeboje z ciaza . Wiem ze nie chcieli jej czegos wyplacic - zmieniali kontrakt bez wiedzy, kazali nie przychodzic. O cos tam walczyla ale szczeze mowiac nie odzywala sie juz ho ho i nie wiem co u niej i jak sie potoczyly sprawy.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry