reklama

Marcóweczki 2011

Witam Kochane
Idę się dźgnąć fraxipariną w nogę i będę Was nadrabiać. Dziś wizyta u gina, mała się chyba obróciła bo od rana kopie mnie w okolicy pępka i wyżej a na ostatnim badaniu była nóżkami w dół skierowana i faktycznie kopała raczej po pęcherzu (teraz w pęcherz dostaję pojedyncze razy, więc chyba z główki ;-) ) Wczoraj wieczorem czułam kilka razy delikatne ukłucia w dole brzucha - takie jakby skurcze? ale niebolesne - myślicie że to ten hikston-brikston?? :-):-) a w ogóle to jak się odczuwa skurcze??
Postanowiłam zaszaleć i iść jutro do fryzjera - obciąć włosy i zrobić farbę, a co?! :-)
Miłego dnia Brzuchinie!! :-):-)

reklama
Mnie namawiają na obcięcie włosów ale nie mogę sie zdecydować. Jak sobie pomyślę, że potem muszę raz w miesiącu znaleźć czas na kolejne podcięcie bo inaczej będę wyglądać jak ćwierć d... z za krzaka to mi się odechciewa. Teraz jak mi przeszkadza to włosy w gumkę i z głowy a tak? Choć z drugiej strony szybciej schną i mniej farby schodzi.... ech, sama nie wiem już...

Cześć dziewczynki, u nas od rana szaro i buro, ja jakaś poddenerwowana jestem, nie wiem czemu.

Trzebiska, myślę, że dopiero jutro wieczorem tą pościel wystawię, jak już będzie to dam Ci znać i wyślę kod promocyjny na priva.

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie!!!!!!

hej,
Wypiłam juz dwie kawy a ciśnienie nadal bardzo niskie i nie mam na nic siły brrr..............
to zjedz cos słodkiego - na mnie najlepiej działa pół tabliczki czekolady ;)
Serio

Also ja się już w Twoim sklepiku zadomowiłam :) Zdobyłaś mnie ubrankiem z konikami. Teraz czekam tylko aż dodacie pościele to może skompletuję jakąś paczuszkę. I trzymam kciuki za rozwój sklepu.
zapodaj adres ;) , bo ja nie w temacie

edit - settimo.pl juz mam ;P

A mnie jest niedobrze i głowa mnie boli. Powinnam się położyć spać bo tylko do tego się nadaję. Ale obawiam się, że szefowa nie byłaby zadowolona jakbym jej to powiedziała więc muszę udawać, że tak ciężko pracuję, że mi się aż oczka w zezik zbiegają :)) Żeby nie było, że od senności mam taką tępą minę :))

Dzień dobry
od rana już jestem zła bo boli mnie ząb a dentysta dopiero za tydzień pozatym miałam tel z samego rana że dzisiaj przyjedzie tylko babcia a reszta w sobote maja zonka bo w sobote to po1 nie bedzie już placka a po2 wybieram sie do kina, a najlepsze jest to że jak ja z zeszły czwartek nie chciałam jechać na imieny kuzyna tylko w sobote to był wielki problem mimo że sie zapytałam kiedy na placek a mnie nikt nie zapytał i sie sami porzadzili wiec pocałuja klamke a pozatym to jestem kolejna której powróciły mdłości i wymioty chwała Bogu że nie takie jak na poczatku ale i tak do lodówki podejśc nie moge.
Mam nadzieje że u was lepiej sie dzień rozkręci

poranek narzekania mamy hehe ja tez ponarzekam bo cala noc nie spalam male tak buszowalo w brzuszku cala noc a teraz spokojnie sobie spi wypielo pupe i spi dotego jest mi zle kreci mi sie w glowie i jest mi niedobrze:(co za glupi dzien:(:(:(

Hej:)

U mnie od rana zamieszanie bo brat oddaje samochód który dopiero kupił bo coś tam wypatrzył. Ściągnął mnie z łózka i wygonił na dwór żeby go oglądać i żebym potwierdziła to co chciał usłyszeć! Nie wytrzmam z nim niedługo. Teraz pojechał do Warszawy na 4 dni więc święty spokój w domu!

Jutro mam tą sprawę i w ostateczności muszę iść sama bo nie ma kto ze mną pójść a ja tu stresy przeżywam żeby mnie oskarżona nie zaatakowała!

Nic mi się nie chce...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry