reklama

Marcóweczki 2011

Milutek no to ma rzeczywiście kobieta problemy. Miedza to bardzo poważna sprawa... Aż wstyd w tym sądzie że się można o takie rzeczy sądzić...

Wredniak wózki mają oddzielny wątek:) tam dużo dziewczyny piszą:) ja jestem za tako jumper x lub espiro air;)

Also obejrzałam ale chyba dopiero zaczynacie bo malutko tych rzeczy. Kocyk podobny z tej samej firmy upatrzyłam wcześniej na allegro:) i różowe śpioszki z kwiatkiem są słodkie:)

reklama
Koncia wiem musze sie wziasc w garsc i jutro ide zalatwic te praktyki a z praca tez powoli sie zaczne zbierac:)

Ewi ja pisze o bajkach i basniach a mam tylko plan ktory promotor mi napisal:D wiec Ty masz juz sporo:P ale lenistwo jest jak taka pogoda:)mialam zamowic te koszulki bo zamawialam spodnie u tego sprzedawcy ale stwierdzilam ze mam jeszcze czas;)

Milutek wiem ze jeszcze mam troche czasu chcialam rozlozyc to w czasie niz kupywac wszystko naraz musze powoli pozbierac ubranka jakie dla mnie maja zeby zobaczyc co jest a czego jeszcze brakuje

Cornelka to ciekawy temat:) ciuszków szukaj w ciuchach! U mnie w Świdniku jest taki wielki. Jak idę to wracam z min 10 rzeczami a jedna za ok 1-2zł na wagę. Mogę iść z Tobą pogrzebać jak chcesz hehe;) koszulę zamówię niedługo bo już mi ciasno we wszystkim.

Ewi a Ty o czym piszesz? ubranek to bede miec full wypas bo moja ciotka ma ciucha i mi zbiera ubranka plus dostane od siostry i jak bedzie chlopak od sasiadki no i tesciowa nie oprze sie aby czegos nie kupic a ona w ciuchu to potrafi takie rewelacyjne rzeczy wynalezc:)troche mi zal bo nie mam przyjemnosci z kupowania

HEJ!

Jestem tak umordowana po robocie, że nie wiem co kumu miałam odpisać...

Z tymi koszulami po 17.90 to uważajcie, ja się tak nacięłam, sztuczna, nieprzyjemna i pociłam się w tym okropnie:no: nie ma jak prawdziwa bawełna! choć rozumiem, że to spory wydatek, ja na 7 dni pobytu w szpitalu potrzebowałam 4 sztuki jedna po ok 40 zł i suma konkretna! ale może wypatrzycie coś w marketach na promocji, tak żeby "pomacać" samemu;-)

Nie chcę Was drażnić;-) ale mnie sumy wyprawkowe nie przerażają;-) kupię tylko kosmetyki, pieluchy i chusteczki:tak: wszystko mam po córci lub od znajomych, ale przy pierwszym to wydaliśmy około 4 tys:blink: w tym wózek 1700:zawstydzona/y:

Zasmuconym mamusiom mówię, że to wina braku światła naturalnego! nie ma to nic wspólnego z naszym charakterem czy poczuciem wartości:no:;-)

ciąża trwa tak długo, że nie możliwe jest przeżywanie euforii cały czas:tak: polecam na smuteczki małe i duże - towarzystwo:-)

Futrzak Ty nie śpij tylko pracuj;) skończyłaś już to ciezkie zadanie w którym chciałam pomagać;)???

Cornelka to fajnie z tą ciotką masz;) chociaż fakt szukanie to super zajęcie. Ja sie zawsze cieszę jak głupi do sera;)
A pracę piszę o funkciach zabawy w rozwoju psychoruchowym dziecka iczynnikach warunkujących jego rozwój;)

reklama
Ale sie objadłam ,och zaraz pekne;) był rosołek i pyzy z mieskiem i cebulka a teraz szybki spacerek z kundelem i lece na fuche,dobrze ze blisko(blok obok) bo pogoda do bani .
Wpadne jak wroce ok 21,tylko nie piszcie za duzo;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry