reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Migotka, widzę avatarek ci "urósł" :-D
Fakt, mi też szybko leci, już prawie 2/3 ciąży za mną :eek:
A ty spójrz na to optymistycznie i nie mów, że tyle masz na głowie, tylko: tyle szczęścia przed tobą :-)
A szkoła, jak szkoła, każdy ją kończy.;-)

Migotka, widzę avatarek ci "urósł" :-D
Fakt, mi też szybko leci, już prawie 2/3 ciąży za mną :eek:
A ty spójrz na to optymistycznie i nie mów, że tyle masz na głowie, tylko: tyle szczęścia przed tobą :-)
A szkoła, jak szkoła, każdy ją kończy.;-)

rosnie powoli :) 3.5 kg na plusie:) mam nadzieje ze wiecej niz 10 nie bedzie:) ciezko optymistycznie na to patrzec moze jak jutra wieczora doczekam to jakos to wszystko z górki pojdzie .
teraz sie ogolnie zle czuje brzuch boli jak bym miała okres zaraz i niedobrze mi chyba przemeczenie jakies

Migotko Koncia ma rację, należy cieszyć się każda chwilą, ja z miłą chęcią wróciłabym do szkoły choć nie miałam lekko, ale bardziej tęsknie za studiami... to były czasy:-D. Przed nami tyle pięknych chwil;-)

images[8].jpg

Papcia wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam sie wieczorem, wkurwiona jak 150, bo kupilam rolete do 'srodka okna' i nagle okazuje sie, ze nie mozemy jej zalozyc... Bo cos tam nie ma miejsca, bo costam za twarde....

I w ogole....:cool2::cool2::ninja2::ninja2::ninja2:

reklama
migotka- a slub macie cywilny czy koscielny tez???????

kurde a mnie głowa tak dzis peka ze zaraz ja sobie odetne!!!!!!!!!!!! przez ta paskudną pogodę ciagle tylko pada i pada na dodatek wieje brrrrrrrrrrr juz wolę jak jest mróz:eek: przynajmnie pogoda nie jest taka zgnita:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry