reklama

Marcóweczki 2011

reklama
wierka gratuluję przystojniaczka w brzuszku!:) nie ma to jak synusie mamusini;)

dziękuję dziewczynki za ciepłe słówka. mam nadzieję, że to jednak nie jelitówka tylko taki incydent:/ od rana wszystko zwymiotował i biedny teraz chodzi za jedzeniem, więc chyba aż tak źle być nie może;)

a ja pochłonęłam właśnie 0,5 kg pierogów z kapuchą i grzybami

witam was dziewczynki!! ja juz po pogrzebie w pl ...szkoda troche ze w takiej sytuacji sie rodzina spotyka... teraz odsypialam z m caly wczorajszy zabiegany dzionek... juz na poczatku lotu do pl nam sie odechciewalo tam jechac biorac pod uwage ze lot byl o 8 rano a pogrzeb o 14 i trzeba bylo sie w czasie zmiescic zeby z gdanska do ustki sie dowlec a pilot nam mowi na poczatku lotu..."w pl silny wiatr jesli sie nie uda wyladowac za 2 podejciesm to na awaryjne lotnisko do wwy nas zawioza i bedzie wszystko bezpiecznie- a to nas tak postawilo na nogi ze szok..bo kiedy z tamtad wrocic...jak ...i wogole a tu lot powrotny o 6 rano dnia dzisiejszego...na szczescie udalo sie wyladowac ijestesmy juz w uk a co dopodrozy w ciazy to czulam jak mi wszystko tam lacznie z dzidziusiem tak fruwalo ze szok! juz tak nie polece...ale problemow z wejsciem na poklad nikt nigdzie nie robil...wiec chociaz to na plusie..

Malina trzymam kciuki zebys zdazyła na czas i bezpiecznie jedz;)

Ja juz tez pomału sie szykuje do spotkanka,zjem obiadek i musze sie doprowadzic do stanu ''uzywalnosci'' ;)

a ja zaraz od was znikam na obiadek dziś żeberka z kapusta, już po wizycie babci i przed chwilą naprawiłam ładowarke do bateri a podobno sie nie dało o rety 2 facetów w domu a ja musze sie z lutownicą bawić ale przynajmniej mam czym im nosa utrzec wiec w końcu sie jutro obstrykam i moje zakupy dla ksieżniczki

Znalazłam jeszcze chwile by tu zapukać. Wielkie dzięki za gratulacje,od wczoraj się ich trochę posypało:-)

Doveinred gratuluje Mestwina bardzo oryginalne imię, my jeszcze nie wybraliśmy
Also u Ciebie tez chłopczyk:-)
Wredniak witam. Z pewnością szybko się u nas odnajdziesz.Dziewczyny dają świetne porady, których nawet w najlepszych książkach nie znajdziesz:tak:
Milutek dzięki ze o mnie pamiętasz:-)
Harsharani słodkie zdjęcie z Olafem,gdzie mu będzie lepiej jak nie u mamusi na takiej mięciutkiej podusi;-)
Pinka gratuluje synka:-) śliczne imię.Trzymam kciuki za nowa prace, patrząc po zdjęciach na bb to lepiej w gazecie trafić nie mogli
Cliford, Marta i cala marcowa ekipę pozdrawiam

No to ja się powoli zbieram do domku. Czuję się paskudnie, jakbym została rozjechana przez tramwaj. A tu jeszcze dwie godziny jazdy do domu. Ble.... Mam tylko nadzieję, że może się trochę wyśpię i jutro będę bardziej do życia. A w sobotę to pewnie i pół dnia mnie z łózka nie wydłubią. Trudno. Niech się wali jak chce. Ja za chwilę zacznę się nosem podpierać....

Miłego popołudnia i wieczorku Marcjanki! :))

No to dobrnęłam do końca... tylko co z tego, skoro nie pamiętam co, której miałam napisać :( Ale to w sumie wasza wina, bo tyle od wczoraj napisałyście, że kilka godzin zajęło mi czytanie (w końcu w pracy jestem, więc czytam tylko w ramach przerw). Teraz pora zbierac się do domu, więc może wieczorem jeszcze tu wpadne.
Buzioooleee :*

reklama
ja juz dotarłam do pracy i zdązyłam wciągnąc paczkę flipsów truskawkowych i coś czuję ze to sie dla mnie skończy:-D:-D

Wierka- dziekuje dziekuje i tobie również gratuluje tych jajeczek hahah
Marcia- dzieki dzieki:tak::-)
buziaczek- no to lot pełen wrażen ale dobrze ze juz po wszystkim i nie miałas problemów na lotnisku

trzebiska ty odpoczywaj kochana co by nos na tym podpieraniu nie ucierpiał:-p:-p

a ja jeszcze dzis zapisuje sie na kurs foto łeb mam juz kwadratowy :happy2: ale co tam raz sie zyje...........

cos dla poprawy nastroju moje dziecko mówi do mnie dzis tak:

-mamo ja mam mała psitkę prawda?
-ja na to tak mała bo jestes malutka
-a ty masz dużą tak ?? bo jestes duża...
-tak ja mam dużą bo jestem dużą
a dlaczego tata ma taka długą???( i tu włozyła reke miedzy nogi i pokazała długość:szok::szok:)

ja myslałam ze sie osikam ze smiechu :-D:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry