reklama

Marcóweczki 2011

Witam wszystkie Marcóweczki.
Dawno nie odwiedzałam forum i mam duuużo zaległości. Niestety miałam problemy z moją Księżniczką - krwawienia i inne nieprzyjemności, ale jest już ok:-). Więc mdłości i wymioty, które ostatnio mnie nawiedzają to pikuś w porównaniu z tym co przeszłam:sorry2:

dziewczyny nie przejmujcie się swoimi 4 kółkami, samochodziki już takie są, lubią jak się do nich dokłada - mój brat na swoją audiczkę mówi skarbonka ;-)coś w tym jest...
miłego popołudnia dziewuszki

reklama
Witam sie pochmurnie, deszczowo i w ogóle...zimno jakoś...tzn nie witam się zimno, tylko na zewnątrz brrrrrrr;)

Tyle się u Was dzieje, że ogarnąć nie można. Po nadrobieniu wszystkich stron pamiętam tylko, że Pinka ma nową pracę, której serdecznie gratuluję, grunt to w życiu robić to co cieszy:)
a! no i Harsh - boskie zdjęcie, jakaś Ty ładna dziewuszka jest:> no i Olo taki słodziak:)

A ja w szale zakupowego szaleństwa - wczoraj ciuszki i kosz na zużyte pieluszki a dziś trochę pierdółek:> o matuchno ile to radości sprawia:>
Uśmiechnijcie się moje drogie:) niedługo święta :>:> Miłego popołudnia:)

Pinka ależ słodkie te nasze dzieci:D ich teksty powalają. ja wczoraj po pytaniu mojego synka płakałam ze śmiechu. Podszedł do emka zaczął go klepać go po tyłku i wyskoczył z pytaniem:
tatuś, a powiedz mi, co ty masz w dupie???:-D:-p
a nam kopara opadła..

Ewi- no ja odpowiedziałam ze Faceci tak maja hahahah bo nie wiedziałam za bardzo co mam jej odpowiedzieć:-D:-D
Scarlet- dobre hahah a co tata na to???????
pestusia- dziekuje:tak:
life- dobrze ze z wami juz teraz wsio ok :tak:

Pinka i scarletka no niezłe maja pytania te wasze dzieciaczki a podobno co pokolenie to coraz gorsze więc i pytania beda coraz bardziej zaskakujące
a ja sobie siedze i sie nudze oczywiście oprócz emka i babci nikt o mnie nie pamietał :) no wiec ja od dzis kasuje w swojej pamięci wszelakie imprezy rodzinne jak ktoś ma mnie w d** to ja go 2razy oo....

reklama
Pinka,scarletka hehe ale dzieciaki maja pytania, ja osatnio czytałam ksiazke jak powiedziec dziecku skad sie wzieło na swiecie to tez takie smieszne rzeczy w zyciu bym wprost tak tego nie ujeła:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry