reklama

Marcóweczki 2011

Pinka, u nas tez beznadziejnie, a najgorszy jest ten brak swiatla.. szczegolnie u nas w sypialni i w salonie.. bo mamy od polnocnego zachodu okna...to ciemno jak nie powiem gdzie :P

Wybralismy w koncu kolory...no i te nieszczesne rolety...

Tak sie prezentuja kolory (na zywo duzo jasniejsze):
Zobacz załącznik 301517Zobacz załącznik 301518

A takie ciemne rolety wybralam (maja teksture plotna i wygladaja bardzo ladnie...)
Zobacz załącznik 301519

reszta bedzie przelamana biela i jasnymi meblami, plus kilka elementow czarnych i czerwonych, zeby nie bylo nijako.. I juz mi sie odechciewa wszystkiego :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dobry wieczór:-)

Czy miałyście czasem takie dni, że słabo czułyście ruchy? ja tak mam dziś i nie wiem czy się martwić:-(...przepraszam, że na tym wątku pytam ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi...

Jeszcze chciałam się Was poradzić, jaki obrus pasuje Waszym zdaniem do takich poduszek ?????
36233_PE127305_S4.jpg
dodam, że biały odpada przy wiecznie rysującej 3 latce:sorry2:

a teraz wieczorynka więc ja czytam co u Was i może uda mi się popisać

Ewi jaki piękny dziekuje
Migotka Latife również dzięki
mam zajebiaszczego doła mimo wszystko w dodatku chcieliśmy wziąsć pożyczke aż 500zl i dupa nie dostaniemy załamka totalna

Hej laseczki-marcóweczki
nadrobiłam wszystko, ale spamiętać trudno.
Papcia- wszystkiego naj
Harsz-kolorki super, ja mam taki pośredni w salonie do kremowych mebli
Powoli oswajam się z myslą, że córa bedzie. Już mam obiecane ubranka po dwóch rocznych dziewczynkach więc chyba za dużo kupować nie będę.
A teraz burza mózgów by wymyslić imię by mi, mojemu M i mojemu synkowi sie podobało...

Ostatnia edycja:
ewi pamiętam cały czas o Twojej prośbie, dokumenty mam na innym kompie, jutro go odpalę:)

malina a ja miałam taką ochotę na tą kieckę! ale z moim rozmiarem 40/42 to nawet nie próbuję:)

harsh przesłodki widok!!!
jak to Ci się odechciewa wszystkiego?! toż nie ma nic przyjemniejszego niż urządzanie giazdka:)

pomorzanki ale Wam fajnie z tym spotkaniem!!! zazdraszczam:) ja najbliżej mam katjuszę i scarletkę, ale to 80 km:(

scarletka współczuję tel. z przedszkola! jak mi się wyświetla na komórce to mi już słabo, dziś do mnie dzwonili, ja już w strachu a to znajoma pani z pozdrowieniami - grrrrr!
humorek do bani z konkretnego powodu? czy tak holistycznie?:)

patik a Hania już ok?

wredniak Witam! bo nie miałam okazji:) masz problemy z ciążą, że nie wolno Ci wychodzić?

pinka no niezły tekst!!:):):) nasza Zośka ostatnio do m: "Tato czy Ty masz siuraka?" mąż: "mam", Z: "a dużeeego?" bo chłpcy w przedszkolu mają małego:):):):), m: zbaraniał:)

papcia Samych radosnych chwil dla Ciebie i Maleństwa!!!

Hahahahahahahhahaahha 'Tato, a ty masz siuraka?' 'A duzego?'....Padlam :-D :-D :-D

Madzik, napisalam,ale mi gdzies wcielo...
Ja do takich poduszek to zwykle bym cos kontrastujacego wziela, ale to zalezy od pomieszczenia calkiem i od tego jaki kolor mebli masz.

reklama
Madzikm Witaj :) ostatnio mi brzuch zaczął twardnieć, nie bardzo, ale jednak, dostałam magnez i nospe i nakaz odpoczywania, więc tak wegetuje, byle do następnej wizyty. juz za tydzien :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry