• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
tulip, jaka masakra, jak mogła nie wiedzieć, że jest w ciąży?

A ten zezowaty opos nieźle się wpasował, nie mogę tego traktować poważnie jak na mnie patrzy :rofl2::laugh2::rofl2::laugh2:

Mi też pomaga woda lekko gazowana. Chociaż mam mega zgagę po bananach, pomarańczach, mandarynkach i delicjach. I tak jem czasami, bo mam mega ochotę.

A z tą 12-latką to nieźle. Oglądałam jakiś czas temu program chyba na Polsat Cafe albo TVN Style o takich kobietach co to do ostatniej chwili nie wiedziały, że są w ciąży.

Ostatnia edycja:
No z ta dziewczynka to ładna masakra!!!!!!!!!!!!!!!!! Az trudno w to wierzyć gdyby nie to ze to info z wiadomości a nie jakaś plota!!!

Dziewczyny mega ważne pytanie: ma ktoś pod ręka jakiegoś informatyka!!!!!!!!!!!??????????

Potrzebuje sie dowiedzieć jak załatwić żeby mój palmtop miała dostęp do neta, żebym miala z Wami kontakt w szpitalu!!!!!!

Wierka- spokojna głowa jeszcze Krówcie zostały:)

Koncia - nie mam takich informacji czy szpital ma internet!!! Jakby miał to ja mam Wi-fi w palmtopie ale boje sie ze nie ma i potrzebowałabym sie dowiedzieć jak do mojego palmtopa można podłączyć neta- jakieś karty, GPS czy coś sie da!

reklama
Konciu- u nich trzeba mieć wejście USB a ja takowego nie posiadam:( mam tylko wejście na ładowarkę i kieszeń na kartę pamięci wielkości polowy wyświetlacza komórki....:-(

oj przepraszam ze post pod postem- sie mi przycisło :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry