• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
a dzieki-dobre dawno nie jadlam a w bielsku fabryka krowek kiedys byla...ciekawe czy jeszcze istnieje...zasze sie fajnie tamtedy jezdzilo bo sama wanilia pafnialo...ymmmm:)
ach ta zgaga- a mi przeszlo na szczescie:)

Koncia- rzucam- uważaj na oczy:)........:-D:-D

Buziaczku- czy w B.jest taka fabryka to nie wiem ale ja mam od siebie na pewno jedna- od tych słynnych żywieckich krówek- całkiem 4 km ode mnie:)

wy tu o takich pysznościach a ja mam żoładek wywalony do góry dnem popołudniu wymioty mnie wymeczyły i cały żolądek mnie boli o18 zjadłam kaszke manne z jabłkiem i jakoś głodna sie już robie ale nie będe jadła bo sie boje że mnie znowu rozboli echhhh
całe popołudnie przelażałam we wyrku fajną komedie obejrzałam "kochanie jestem w ciąży" jedyny plus tego dnia to to że wpadła dzisiaj babcia i dorzuciła100 na pościel jeszcze tylko2 i zakupimy ja w końcu

Tulip- takie bardziej miękkie- jak czekoladki:) mniam ...ciągutki by mnie chyba do nerwicy doprowadziły:) hi hi

Papciu- to Tobie odłożę krówkę na lepsze czasy:)jak sie lepiej poczujesz:) hi hi

Milusia jaka Ty wspaniało myślna jesteś mnie to chyba tak wzieło po wczorajszym mega obżarstwie tymi słodkimi ciastami nie wstąpie tam do cukierni dopóki nie skończe karmić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry