• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

papcia wiec i do Ciebie porcja energii wędruje:tak:
u mnie dziś wieje za oknem ze ho ho, właśnie wysprzątałam mieszkanie i będę się zbierać by odebrać mojego urwisa ze szkoły

reklama
wywaliło mi całego posta:wściekła/y::wściekła/y::no::crazy::angry::crazy::angry::baffled:

własnie przed chwilą był u mnie klient którego lubie i pyta mi jak sie czuje? ja do niego ze tak róznie,na co pan podpowiada pewnie pani cieżko bo przepraszam ze tak powiem ale pęcznieje pani w oczach:-D:tak::-D:-) prawie sie posikałam w majtki i przez niego skurcze mnie złapały od smiechu:-D:-D

Koncia- ciary mnie przeszły normalnie jak weszłam a tego linka brrrrrrrrrrr zaraz mi sie wszystko ptzypomniało nawet zapach:tak::tak:,moja kuzynka rodziła w grudniu w Raszei i bardzo zadowolona jest
Wierka- dobrze ze ty chociasz tryskasz dobrym samopoczuciem moze nas troszke zarazisz:tak::tak:
Marcia- no to zwrot powalający ale na pampusie zawsze bedzie:-p:-p
papcia- ale ekonomiczna z ciebie kobitka- 1 h snu i po zawodach hahah no ale ja tez tak mam:nerd:

Koncia i po co mi pokazałaś te samoloty! Teraz to już się całkowicie zestresowałam tym porodem! Jakoś sobie siebie tam nie wyobrażam i przedstawiają mi się najgorsze scenariusze porodu!

Pinka mój gin podobny tekst wczoraj rzucił "o widzę że rośniecie coraz bardziej" a na to mój M "aż tak po mnie widać?". Myślałam że sie posikam bo ginowi chodziło o mnie i o brzuch a M przewrażliwiony że on też przytył bo mu codziennie tak powtarzam;)

Witam sie szybko;)
Pospałam dzis do 11 bo miedzy 5 a 8 miałam przerwe i trzebabyło potem nadrobic;) Jak wstałam,zjadłam sniadanko i poszłam z psem a potem wziełam sie za pomidorowke i mama wpadła na pogaduchy ,no i tak dzionek zleciał;)Teraz szykuje sie do wyjscia bo jedziem do weta z ta nasza kaleka;)
Pod wieczor moze Was odwiedze:)
paaaaaaaaaaa

jednak nie wszystkie spia:) a mi tam sie podoba porodowka konci sama mam filmik ze swojego szpitala i opinie rodzicow tam sa i fotki tych foteli swoja droga fajnie wiedziec jak to wyglada-nie tylko w filmach:)

Cholera, mam pecha jak nic :no: tramwaj się popsuł i to w takim miejscu, że nie miałam się nawet na co przesiąść. No i siedzę w domu zamiast na zajęciach.
Autentycznie, stara się człowiek jak może, to komunikacja ciągle nawala!
Krótka przejażdżka skończyła się bólem brzucha. Co tam, już mnie po 5min człapania na przystanek kuło w podbrzuszu. Ja nie wiem jak ja zrobię zakupy wyprawkowe w niedziele:-( Wezmę sobie chyba składane krzesełko...
Kupiłam sobie lody n otarcie łez:-p
Ewi, ładny szpital, nie panikuj:laugh2: Lepiej się już nastaw, bo mało czasu zostało

Pospalam sobie troszke i jestem calkowicie rozwalona:-( Czuje sie bardziej zmeczona, niz przed ta drzemka... nie wiem jak wezme sie za druga czesc tego co na nauke przeznaczylam:wściekła/y: A tak ladnie mialam to rozplanowane i znow wszystko szlag trafil:wściekła/y:
Licze na to, ze kawka mnie na nogi postawi... wzielabym kolejene opakownie truskawek mrozonych ktorymi od wczoraj sie objadam, ale moje podniebienie biedne mowi pas... chyba za bardzo je pokaleczylam:-(
I cala energie odleciala....

reklama
buziaczek, też miałam taki zgagowy okres, ale wygląda na to, że już minął ;) najlepiej nic nie jeść ;p a jak umierasz z głodu,to tylko tak ciut ciut i chwytaj się wszystkich sposobów, które tu wymieniałyśmy na złagodzenie objawów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry