• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

ja to tylko z Zusu dostanę i zwrot za ten podatek. Więcej się nie spodziewam... No chyba że dziadek coś sypnie bo on to potrafi być zaskakujący;)

Skarletka ja mam kopiec pierogów z serem to podobne do kluska;) i dostałam wczoraj ochrzan od gina za to że tak dużo przytyłam bo już 16 kilo. Ale jak ja mam nie tyć jak ja tylko siedzę w domu i z nudów jem...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, a mnie nadal pobolewa jak nie brzuch to tak koło kości ogonowej i brzuch się napina. Gdzieś za godzinę wezmę kolejną dawkę, może jak będę brała te leki stale to się trochę uspokoi?? A poza tym to wczoraj ledwo zdjęłam obrączkę i już jej do porodu nakładać nie będę, to chyba był ostatni moment. Normalnie się z nią nie rozstaje.

Milutku, odpocznij troszkę, dobrze Ci to zrobi. Ja bym chętnie poleżała, ale przy dziecku to nie bardzo mam jak. Jeszcze opiekunka chora i cały tydzień jestem sama, bo tak to przychodziła, żeby chociaż Ignasia na spacer zabrać.

Scarletko, kluchy kupiłam w Lidlu jeszcze przed świętami - mini kolanka made in Lidl a truskawki to w w lecie M robił:tak::-p, jak ze Szwecji wrócił bo ja akurat na kurs chodziłam - gniecione i mrożone ino zapomniał posłodzić:-p:tak::-D:-D.
Zwrotu to ja też mieć będę - całe 54zł - jak znalazł na paczkę pamków i chusteczki;-):tak:.

ja to tylko z Zusu dostanę i zwrot za ten podatek. Więcej się nie spodziewam... No chyba że dziadek coś sypnie bo on to potrafi być zaskakujący;)

Skarletka ja mam kopiec pierogów z serem to podobne do kluska;) i dostałam wczoraj ochrzan od gina za to że tak dużo przytyłam bo już 16 kilo. Ale jak ja mam nie tyć jak ja tylko siedzę w domu i z nudów jem...

pierogi z serem mogą być:-p tyle, że jutro, bo na dzisiaj chyba mam dość klusek z całej kostki sera:szok:
jak oddasz pół kopca, to mniejszy ochrzan od gina dostaniesz:laugh2:

Skarletka a kij z ochrzanem! Ochrzan 5 minut a przyjemności z jedzenia wiele więcej!

Marta ja dostanę zwrotu ponad 500zł bo to z podatku angielskiego;) a takiego Polskiego to nawet nie wiem ile. W tym roku pierwszy raz rozliczamy się razem z M i nawet nie wiem jak ma to wyglądać...

Sprzedawca od wózków chyba się przejął moim zdenerwowaniem bo dostałam maila co mi może zaproponować w czerwieni. Wstawiłam na wózkowym i teraz chyba muszę się już zdecydować ale jakie to trudne. Masakra...

Ewi owocnego pisania życzę:-), ja tam nie wróżyłam więc fajnie by było takie 300 zł zgarnąć:-D nie pogardzę...
Scarletka niestety bedąc w szpitalu to człowiek czasami jest zdany na łaskę i niełaskę lekarzy:-(

ja mam głupawkę dzisiaj :rofl2::rofl2: chyba przez ta nadwyżkę energii śmieję sie sama do siebie,a dzidzi sie to najwyraźniej podoba bo ładuje mnie kopniakami od samego rana

Milutek i Pinka porcja energii dla was
Also mnie tak wczoraj bolalo w okolicach kosci ogonowej ze az z krzesla nie moglam sie podniesc ale dość dobrze spalam po tym w nocy i samo przeszło
Marta mój synek nazywał ta piżamę ''guła'' i potem jak odcięłam mu sam rękaw by nie nosił takiej szmaty ze sobą,to już nie było to samo i przerzucił się na misia:-)

oj głodnemu chleb na myśli, ja mam ciągle takie sny! Ale po ostatnim razie stwierdziłam, że poczekam 3 tygodnie, bo brzuch mi twardnieje jak po jakimś maratonie:-p
Ewi, na odwrót się spełniają złe sny. :laugh2: Nie martw się, ja mam rozstępy na piersiach...

Od południa męczyłam się z PITami, rany zawsze mam problem to ogarnąć...

Mili, mój młody też mi daje popalić, gdzieś mnie po nerwach smyra i też nie mogę usiedzieć.

Przed 16 lecę w korki i spróbuję się doczłapać na fakultet :baffled:

Kto mi ugotuje obiad? Musiałam się zadowolić płatkami z mlekiem :-p

Zmieniłam zdanie co do szpitala, w którym będę rodzić. Jakoś ten odremontowany mnie zachęca. Nawet jeśli położne trafią się wredne, to zawsze miło rodzić w ładnym otoczeniu, a nie takim brzydko-szpitalnym. :rofl2: Poza tym jest bliżej i mają na stronce listę rzeczy, które muszę spakować, choć i tak wezmę więcej.
A wygląda tak:
Galeria zdjęć - Sala Porodowa Położnictwo

reklama
hej hej widze że dzisiaj wszystkie wypompowane ja sie w końcu ułożyłam wczoraj do spania o2 a po3 już byłam wyspana i rozbudzona ah to libido a miało spaść tylko kompana było brak więc w końcu pospaliśmy do12 z wieloma przerwami bo mała trenowała aerobik i sprawdzała do jakieiej szrokości maminy brzunio sie rozciąga :szok:u mnie chyba harce dopiero sie zaczynają a teraz siedze ledwo żywa nie mam na nic siły

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry