• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny nie pogniewajcie sie na mnie- słabo się czuje, boli mnie rwa kulszowa a dziewczyny chyba sobie aerobik w moim brzuchu ćwiczą....boli mnie nawet tyłek jak siedzę przy kompie. Odkurzyłam teraz kuchnie i muszę posprzątać dzisiaj sypialnie bo fruwa mi tona kurzu....a teraz pójdę sobie przyciąć komara. Odezwę się pod wieczór:)

reklama
Dziewczyny nie pogniewajcie sie na mnie- słabo się czuje, boli mnie rwa kulszowa a dziewczyny chyba sobie aerobik w moim brzuchu ćwiczą....boli mnie nawet tyłek jak siedzę przy kompie. Odkurzyłam teraz kuchnie i muszę posprzątać dzisiaj sypialnie bo fruwa mi tona kurzu....a teraz pójdę sobie przyciąć komara. Odezwę się pod wieczór:)

leć i odpoczywaj ile wlezie, a nie pisz tutaj o jakichś obrazach:tak:

Cześć Wam!
Jak humorki?samopoczucie? ja trochę niewyspana, bo wczoraj rozpoczęliśmy naukę samodzielnego zasypiania naszej Hanuli, chcemy spróbować zanim Zosia się urodzi, no i Hanusia zasnęła po 40 minutach, po wielkich lamentach i płaczach, dowiedziałam się od córci że "mama be", byliśmy zaskoczeni że w sumie tak szybko, bo czasami trwa to ponad godzinę jak jestem z nią w pokoju... ale chyba z zemsty za wczoraj zrobila nam pobudkę o 6 rano:tak: teraz zajadam się platkami ryżowo - pszennymi z mlekiem z promocji z lidla i korzystając z chwili poczytam co tam u Was:-)

czesc gwiazdeczki:tak:

ja dzis opuchnieta jak nigdy:szok::szok: buzia i ręce najwięcej i standardowo z oddychaniem mega problem:dry:
Córcia ogląda po raz 10 avatara ahha ale sie wkreciła ja juz ogórkową ugotowałam na 2 danie nie mam dzis siły wiec nawet sie nie zabieram.......... najllepiej bym caly dzien przespała:dry:
roboty pełno ze nie wiadomo w co rece włozyc dzis przyjedzie stól do nowego mieszkanka,męzus dzwonił ze paczka ze spioszkami doszła ma ja w sklepie;-) ale jakos ostatnio nawet te malusie ciuszki mnie nie cieszą:no::no:chyba za bardzo zmeczona jestem..... no ale dosc marudzenia o mnie:happy2:

Ewi- ty to na kaske ostatnio masz szczescie hahah tylko sie cieszyć..........
Milusia-lekarz ma racje jak nie na samym poczatku zaniedba rechabilitacje to pozniej moga byc problemy............a co braku sił to lącze sie w bólu..........
Wierka-niezle mały wygladal hahah nas wiki nic nie chciala zadnej maskotki ręczniczka tylko dydola:-p:-p

Masala ja do niej nawet tych darmowych maili nie pisałam;) a napisałam że M by się sprawdziło gdyby wysłał;)

Pinka tym razem to M ma farta hehe i to już drugi raz bo wcześniej dostał pismo że przyznali mu dofinansowanie do łąk i pól których jest właścicielem;) więc zgarnie kasę za nic a jego ojciec będzie miał z tego siano itd hehe, tylko musi to wykosić ale to jeszcze trochę czasu;)

Skarlet ale się uśmiałam, szukałam wstecz gdzie tu Mili o obrazach pisała a jakos mi się skojarzyło z obrazem na ścianę a tu o obrażanie chodziło;) i spełniam moją obietnicę wczorajszą : Skarletka bierz się za pracę magisterską i to już!!! hihihi

Ostatnia edycja:
wiecie co mi się przypomniało? mój synek od urodzenia spal z góra od mojej piżamy ciążowej:rofl2: chyba mu mną pachniało i przez jakieś 2 latka się z nią nie rozstawał.
Mój Olek to nie ale Juli od urodzenia z pieluchą "niuchą" - jak miałam więcej to każda się nadawała aby było bez wzorków - kupiłam w żyrafy to oczywiście beeee:tak::-D:-D i teraz mam ją nadal do pastowania mebli:-p i to jest SZTUCZNA;-);-) wg Jula i druga CAŁA (niepostrzępiona też sztuczna) a ta co na 3 kawałki podarta, obstrzępiona to PRAWDZIWA NIUCHA:tak: :-D:-D:-D. I do spania mus być niucha;-);-):-D:-D:-D.
Ewi, widzisz jak szybko wróżba się sprawdza;-):tak::-) - super że dodatkowa kaska wpłynęła;-):tak:.
Ja po szybkim obiadku - kluchy z truskawkami:-).

Milutek odpoczywaj ile możesz, oj wierzę Ci że nawet 200m to niezły wyczyn:tak: ja mam jedna księzniczkę a odczuwam to bardzo... wczoraj pojechaliśmy do marketu budowlanego po klej do płytek, i wystarczyła chwila powolnego spaceru między regałami a już miałam dosyć - zaraz brzuch twardy i obolały:-(
Ewi zerkałam na ten Twój wózek, ale widzę że czekasz, więc za tydzień pochwalisz się nam innym modelem tak? :-)
Pinka Ty chyba nie zmęczona tylko przemęczona jesteś;-) nie dziwię się że masz dosyć, dom, dziecko, ciąża i jeszcze codzienna praca - to troszkę dużo wiesz? odpocznij trochę to radość wróci:-)
Scarletka jakieś wieści od koleżanki? co to znaczy ze sie ordynator rozmyślił? szkoda dziewczyny - najgorzej nastawić się na coś a potem w jednej chwili ktoś zmienia decyzję - współczuję:-(

Marta sprawdza się tylko jeden szczegół że ja ani M sobie nie wróżyliśmy u tej wróżki hehe więc to chyba tak działa że tylko te co nie wróżyły dostaną po 300zł;)

Uciekam pisać tą pracę bo Skarletkę poganiam a sama nic nie robię;)

Patik wózek będzie ten sam tylko tapicerka inna bo czerwone się skończyły i już ich nie będzie bo wchodzi nowa kolekcja kolorów...

reklama
ewi obrazy mogą być i na ścianie:-D a co tam mgr jak kluchy są:-) nic nie jem od kilku dni tylko same serowe kluchy. zaraz zrobi się ze mnie taka właśnie kluska:nerd:

marta a co to za twoje kluski z truskawkami? może zrobię takie dla odmiany:-)

Patik od rana nie mam wieści, siedzę jak na szpilach i się denerwuję. ci lekarze:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry