• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

właśnie oglądnęłam te maskotki i powiem ci szczerze, że nie wiem czy jest konieczność kupowania ich do spania. Ja Piotrusiowi nie kupowałam nic takiego, dopiero gdzieś od ukończenia roku śpi, ale ze zwykłą z przytulanką. Nam w szkole rodzenia mówili, że takiemu noworodkowi można dać do łóżeczka pieluszkę, która pachnie mamą, lub jakąś część jej garderoby żeby czuło się bezpiecznie i spokojnie spało. Ja nie sprawdzałam. miałam spokojne dziecko;-)

reklama
wiecie co mi się przypomniało? mój synek od urodzenia spal z góra od mojej piżamy ciążowej:rofl2: chyba mu mną pachniało i przez jakieś 2 latka się z nią nie rozstawał.

Cześć dziewczyny, ja wczoraj wieczorem wylądowałam u gina przez te bóle. Ogólnie jest ok, szyjka zamknięta i dość długa 3 cm, główka dość nisko więc może uciskać. Póki co dostałam nospę i aspag (magnez) i jak do piątku nie przejdzie to dostanę silniejsze leki przeciwskurczowe.

Nie oglądałam tego o maskotkach. Ja nie wpadłam na to, żeby dać Ignasiowi pieluszkę pachnącą mlekiem, ale mojej koleżanki synek super zasypiał właśnie przy brudnej pieluszce przy buzi, bo pachniała mamą. Teraz pewnie wypróbuję.

hej mamusie :-)
Pospałam sobie do 10, gdyby M nie zaproponował śniadanka, to pewnie spałabym dalej :-p
Śniło mi się, że nie miałam rozstępów po ciąży, a do tego potem jakieś sny erotyczne, więc całkiem miła noc :laugh2:

Nooooooooooo przebrnęłam przez ta waszą produkcję :szok: jeden dzień i tyle czytania!!!!

Futrzaczku ja planuje tyle ciuszków ile w szafkach się da upchnąć :-D, żarcik :-) nie no mniej więcej chcę się trzyma takich ilości jakie podane na liście wyprawkowej, no może ze dwie trzy sztuki więcej potem zobaczę co dostaniemy i na bieżąco się będzie uzupełniać. Na razie mam sporo większych rzeczy też kupionych na 74 i 80. Wrzucę na wątek wyprawkowy czego ile się nazbierało to luknij sobie jeśli chcesz.

Pinka ja o seksie to poczytać i pomarzyć tylko mogę, gin zabronił a ochota taka, że HEJ :zawstydzona/y: i jak tu wierzyć, w spadek libido .......... :-D

Wierka poproszę trochę tej dzisiejszej energii, bo ja dziś spałam jak zabita tylko, że za krótko, bo musiałam wstać o 6 a położyłam się po 24 :-(. A odespac też nie ma kiedy....

A dobrze, że o proszkach coś napisałyście, bo ja właśnie za pranie się nie mogę zabrac bo jeszcze żaden proszek nie kupiony, nie mogłam się zdecydowac. Może skuszę się na tego dzidziusia. Chyba, że lovelle albo jelpa na jakiejś fajnej promocji dorwę. Zobaczymy.

No nic mykam do swoich zajęc, nie produkujcie tu za dużo, bo znowu zamiast coś wam skrobnąc, będę musiała nadrabiac zaległości ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry