• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Buziak nie chciałam przykrych wspomnieć Ci wracać.. Najważniejsze co jest TERAZ i to, że jesteście razem i szczęśliwi, a owoc tego szczęścia już niedługo się pojawi ;)

reklama
Dzien dobry:PP
No to widze, ze Panie posiedzialy do pozna wczoraj... a ja tu jak Bog przykazal od rana na nogach;-)
Moze nie dlatego, ze chce a bardziej, ze sytacja coraz bardziej podbramkowa sie robi ale co tam:)

Noc ku mojejmu zdziwieniu calkiem niezle minela, jakies durne sny mialam i nie wiem o co w nich chodzilo, ludzie w nich jacys nieznani mi blizej. Opierniczalam wszystkich na czym swiat stoi... Wiec wstalam w rewelacyjnym humorku:tak: Moze tak powinno sie emka z rana opierdzielic i od razu lepszy humor:PP Zartuje:PP

Zmykam zajac sie czyms pozytecznym i sniadanko sobie zrobic.... serek wiejski z pomidorkiem i rzodkiewka i do tego chlebek zapiekany z serem... chyba malo to do siebie pasuje ale co tam...w ciazy wolno:-D

Trzymajcie sie brzuchate:-)

Dzień dobry:happy:
wstałam dziś mega wypoczęta i z nadmiarem energii:-) także gdyby któraś potrzebowała to podzielę się z Wami;-)
masala co do snów,to mi się śniły malutkie myszy

jadę podrzucić synka do szkoły a jak wrócę to nadrobię wasze wieczorne pogaduchy

Ostatnia edycja:
Widzę marcjanska insomia was dopadła.
Ja dzis na nogach od 8 bo tez spać nie mogłam,boli mnie w krzyżu :(

Harsh zobacz jakie kochane są marcowki- w nocy o północy chętne pomoc na dola :)

Wredniak powiem ci ze mi oliwka słabo nawilza skórę-bardziej natluszcza,blokując nadmierna utratę wody. Kiedy mnie skóra swedzi zawsze smaruje sie balsamem lub mleczkiem a do tego czasem oliwka po wierzchu. Spróbuj może i ci pomoże.

Czas na prycholek i jakieś śniadaniu...cos dziś mój brzunio wyglada na mały :(

Witam, czyście poszalały - nie miałam możliwości wieczorem wejść bo M na YT się doinformowywał a te jak nawiedzone pisały:tak::-D:-D.
wy tu o seksie jeszcze:szok: a ja mam problem z przewróceniem sie na łóżku na drugi bok o sieksie nie wspominam bo jestem mega obolała:baffled::baffled:
Skąd ja to znam:-p;-):tak::-D:-D:-D.
Dzieki dziewczyny, od razu lepiej.
A ty Papciu to szykuj sie, bo za kilka miesiecy mnie odwiedzisz. Zaplace Ci za bilety, tylko mi piecz, gotuj...
No ładnie:sorry:, a o mnie to już zapomniała:-( bo jeszcze niedawno pisała, że zostałaby moją córką;-):tak::tak:.
Dziewczyny zmiana daty we wróżbie - 10 luty - aż się sra.m tym porodem miesiąc wcześniej;-):tak::-D:-D. I czeku na 300zł nie mogę się doczekać:baffled:.

Ale posiedziały wczoraj:szok: ja padłam, przespałam całą noc, ale dalej czuję się niedospana.
dziecko w przedszkolu, emek w Wa-wie, ja przy kawie i Dzień dobry TVN. Pogoda pod psem, wypadałoby zabrać się za coś pożytecznego, a ja najchętniej poszłabym dalej kimać. Mobilizacji do roboty u mnie zero..
czekam na wieści od koleżanki, bo rodzi od wczorajszego poranka. Niby cesarka była ustalona, a jednak ordynator się rozmyślił, a dziewczyna się morduje. Boję się tylko żeby to wszystko nie skończyło się komplikacjami, bo ponoć każdy ginek mówił, że nie da rady urodzić naturalnie.

Ostatnia edycja:
reklama
dzieńdoberek:-)

Skarletka
- ja też przy dzień dobry Tvn i herbatka:-D

wiecie co ... ostatnio zauważyłam że jak włączam TV to zawsze mówią o dzieciach/ciąży itp:-) i teraz to samo:-D włączam tvn a tam mówią o gadżetach ułatwiających dzieciom sen:-D Skarletko, skoro oglądasz to może mi powiesz... te maskotki co pokazywali to noworodek z takimi może spać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry