• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Ewi ale fajnie że sobie ją pooglądaliście a co do usg pewnie jeszcze jedno przed samym końcem Ci zrobi nie ma bata jak to sie u nas mówi

Harsh chcesz podzile sie z Toba moim plackiem z bitą śmietaną i brzoskwiniami no chyba że wolisz bezowy z kremem hmm chyba toffi

reklama
wszystkie poszły spać to i ja sie kulam najpierw do wc może nie obudzi mnie w środku błogiego snu mój szanowny pęcherz a potem doczłapie sie do wyrka miałam obejrzeć fajną komedie ale chyba sobie odpuszcze no chyba że hormony zmienią mi decyzje w drodze do łóżka

Kolorowych snów moje kochane wirtualne przyjacióleczki:)

Milusia w Biedronce jest superowa czekolada z orzechami mmmmmmmmmmmmmmm
Słodziutki to musi być widok :) Mój eM tak średnio się lubi miziać z brzuszkiem, za to czyta mu bajki :D Jakoś bardziej na mnie na razie przelewa swoje uczucia, chodzi i powtarza jak on mnie kocha, a najbardziej jak coś mnie boli, albo się położę, żeby odpocząć ;)

Harszka zwracam honor - to, że opieka i socjal w uk lepsze to wiadomo nie od dzisiaj, miałam po prostu na myśli, jak można mieć macierzyński nie będąc matką, ot taka moja logika ;)

Buziak co do opłacenia niani, to pozwól, że jednak zostanę przy swoim zdaniu, że u nas jest dużo drożej w porównaniu z zarobkami :/

Ewi super, że cipeczka potwierdzona w 100% :D

Papciu kolorowych i spokojnych :*

Dzieki dziewczyny, od razu lepiej.
A ty Papciu to szykuj sie, bo za kilka miesiecy mnie odwiedzisz. Zaplace Ci za bilety, tylko mi piecz, gotuj...

malina, ty mi wlasnie uswiadomilas, ze moje dziecko bedzie malym angolem... Az strach bierze...

Wredniak, smaruj, bo to idealny moment na rozstepy. W pierwszej ciazy mniej wiecej kolo 33 tyg mi wyszly.

A ja sobie ogladam program na food network i nie wiem gdzie mi jezyk ucieknie.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
harsh- smutno ci? a moze budyn?:)
malika wiem w pl nie jest dobrze i jeszcze pewnie dlugo nie bedzie ale tu tez juz nie jest tak kolorowo jak kazdy sobie mysli... chociaz szczerze mowiac too nie wyobrazam sobie zycia w polsce z malym dzieckiem i jeszcze placac samej tylko z emkiem za mieszkanie itp...pod tym wzgledem jest tutaj latwiej... moze nie jest super ale przynajmniej pieniadz cos znaczy nie tak jak zlotowka..

Harszka zawsze będzie w połowie słowianinem (-nką), więc spoko ;)

Buziak nie jest tak źle znowu ;) Jak masz wykształcenie i coś do powiedzenia, to można sobie poradzić :) Chyba na stałe nie umiałabym żyć w innym państwie.. Co prawda moja najdłuższa emigracja trwała zaledwie 4 miesiące, więc trudno powiedzieć ile bym wytrzymała, ale lubię nasz kraj, ludzi, kulturę, język, jedzenie, zwyczaje i tęskniłabym za tym :)

reklama
tez tak kiedys myslam ale zycie zmusilo nas do wyjazdu za granice i to nie z powodow pienieznych ale przez rodzicow emka... ale to przykry temat i nie chce o tym rozmawiac...rzecz w tym ze teraz mam swiety spokoj i zyje tak jak mi ise podoba , nikt mi nie mowi rob tak a nie inaczej....nam zycie z daleka pasuje oczywiscie teskni sie ale samoloty sa i da sie przezyc a poza tym moja mam dzwoni do mnie czesciej niz maz z pracy wiec nie mam kiedy za nia zatesknic nawet, dobra spadam kochane papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry