• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

hej kulki ja tez juz na nogachi oczywiscie nie wyspana -a jak?! po sniadanku platki z miodkiem pelnoziarniste-zdrowo;-)
ale jaja z tym zapachem mamy do snu! nie wiedzialam ale dobrze sie orientowac za wczasu wykorzystamy to w marcu:):tak:
koncia- glodnemu chleb na mysli-ja tam nie narzekam ze musi mi sie to snic:-D:-p

reklama
mamii to łap bo właśnie rzucam kg energii, wystarczy?

spróbuje znaleźć zdjęcia z ta koszula ciążową to same zobaczycie
a o to one koszula25.jpgkoszula2 001.jpg

Ostatnia edycja:
hej
właśnie oglądnęłam te maskotki i powiem ci szczerze, że nie wiem czy jest konieczność kupowania ich do spania. Ja Piotrusiowi nie kupowałam nic takiego, dopiero gdzieś od ukończenia roku śpi, ale ze zwykłą z przytulanką. Nam w szkole rodzenia mówili, że takiemu noworodkowi można dać do łóżeczka pieluszkę, która pachnie mamą, lub jakąś część jej garderoby żeby czuło się bezpiecznie i spokojnie spało. Ja nie sprawdzałam. miałam spokojne dziecko;-)

Wiktor do tej pory śpi ze swoją 'kołderką' tak nazywa stary wysłużony rożek ;) zrobil się już mięciutki i poprzecierane ma boki, ale bez niego ciężko mu zasnąć :tak: Jak widzę dzieci ssajace róg brudnej, aż brazowej pieluchy, szczegolnie w przychodniach lek. gdy z wózka spada to to na podłogę, potem dzieciak bierze do buzi blech niedobrze mi się robi. Wiktora kołderka jest już wiekowa, ale zawsze wyprana i nie wynosimy jej z domu ;P A swego czasu to na spacerach w wózku miał pieluszkę tetrową kolorową zazwyczaj, ale zawsze wypraną i w zapasie w torbie jeszcze jedną.

A tu od rano znowu sexualnie hehe

Koncia podobno sny się na odwrót sprawdzają!!! Ja mam już masę rozstępów na udach nie wiem dlaczego?! A codziennie są smarowane!

Mój mały kuzyn ma teraz 4,5 roku i śpi ze swoim rożkiem od urodzenia. A ten rożek wygląda tak wstrętnie, cały pogryziony, poszarpany i brudny:)

ta koszule,to często prałam bo tak jak pastelka pisze odraza mnie widok brudnej pieluchy czy rożka.Niech sobie dziecko nosi co chce,ale niech to będzie czyste!!

Witam sie poludniowo.......:):-)

My po wizycie M u lekarza. Dostał kolejne L4 do 8 lutego i skierowanie na rehabilitacje:) M w szoku bo liczyl ze do pracy wroci od lutego a tu mu lekarz jeszcze wyjechał ze do sanatorium go po rehabilitacji wysle:) ha ha śmialiśmy sie oboje mimo ze dr nie zartowal. Na wszystko mial odpowiedz ze M to młody facet i nie można mu tego odpuścić.

Padam z nóg- brzuszek mi się postawił i stwardniał- po zaledwie przejściu 200m. Ostatkiem sił kupilam sobie podkład do twarzy w drogerii- bo tego nikt mi potem nie kupi:) Wstapilam po drodze do Pepco- zakupilam ładne bawełniane majtusie do szpitala zeby sie nie czepiali ze mam same koronki:) a i ja dopadłam rekawiczki dla moich dziewczynek:)

Mój mały kuzyn też nie wynosi tego z domu ale jak mu ciotka upierze to jest wrzask dwa dni i chodzi i powtarza że to nie to i że śmierdzi haha

Mili to będziesz miała pomoc jak mąż dłużej w domu będzie.

Zamówiłam wózek i teraz nie mogę się na kolor zdecydować:( zerknijcie na wątek wózkowy bo gość mnie ponagla żebym wybrała bo wysłać nie może haha a ja tu się modlę nad kolorem:)

M dzwonił że dostał 500zł więcej wypłaty, sam zdziwiony bo miało być 200zł podwyżki ale chyba jeszcze jakaś premia jeszcze mu wpadła hehe więc jumu Wasza wróżba by się sprawdziła bo akurat 300zł więcej;)

Mój mały kuzyn też nie wynosi tego z domu ale jak mu ciotka upierze to jest wrzask dwa dni i chodzi i powtarza że to nie to i że śmierdzi haha

Mili to będziesz miała pomoc jak mąż dłużej w domu będzie.

Zamówiłam wózek i teraz nie mogę się na kolor zdecydować:( zerknijcie na wątek wózkowy bo gość mnie ponagla żebym wybrała bo wysłać nie może haha a ja tu się modlę nad kolorem:)

M dzwonił że dostał 500zł więcej wypłaty, sam zdziwiony bo miało być 200zł podwyżki ale chyba jeszcze jakaś premia jeszcze mu wpadła hehe więc jumu Wasza wróżba by się sprawdziła bo akurat 300zł więcej;)

to ja na te moje dodatkowe 300zł też czekam hahaha akurat będzie na pościel:tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry