Agnes2606
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Patik80 nie zawsze mam podwyższony ten cukier, nie wiem w jakich jednostach mierzy mój glukometr ( podejrzewam, że w innych niż w PL), ale powinnam mieć poniżej 8 godzinę po jedzeniu, a mam czasem 8.2 czasem 8.6 max do 8.9 mi się zdarzyło, natomiast rano przed jedzeniem do 5.5 i sporadycznie zdarzało się ciutkę więcej. Mierzę 4 razy dziennie przed śniadaniem i po głównych posiłkach. Pani doktor stwierdziła, ze nie da się tego wyregulować dietą, bo hormony ciążowe blokują insulinę i przepisała tabletki.
Ogólnie nie jem nic słodkiego i nie słodzę herbaty, trochę soku wypiję czasem, ale ciężko mi całkowicie zrezygnować z owoców, więc może dlatego taki ten cukier
Ogólnie nie jem nic słodkiego i nie słodzę herbaty, trochę soku wypiję czasem, ale ciężko mi całkowicie zrezygnować z owoców, więc może dlatego taki ten cukier

mam zapalenie gardła i osłuchowo nie bardzo nad płucami. Z leków tylko paracetamol.
nikt Ci krzywdy nie chce zrobić i trzeba liczyć na miły personel. Przy pierwszym porodzie miałam komplikacje bo rodziłam w nocy i lekarz zajrzał 2 razy, położna była cały czas, czy gdybym zapłaciła byłoby lepiej.....nie wiem.
ich praca i tyle
ten tekst sobie by darował ze z obcymi mieszkać nie będzie...poza tym to co on sobie myśli ze Wy macie się pod niego jakoś dostosowywać. Nie raz Ci już pokazał jak traktuje kobiety w ciąży wiec niech spada bo macie remonty na głowie i coraz mniej czasu!!;-)