• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Patik80 nie zawsze mam podwyższony ten cukier, nie wiem w jakich jednostach mierzy mój glukometr ( podejrzewam, że w innych niż w PL), ale powinnam mieć poniżej 8 godzinę po jedzeniu, a mam czasem 8.2 czasem 8.6 max do 8.9 mi się zdarzyło, natomiast rano przed jedzeniem do 5.5 i sporadycznie zdarzało się ciutkę więcej. Mierzę 4 razy dziennie przed śniadaniem i po głównych posiłkach. Pani doktor stwierdziła, ze nie da się tego wyregulować dietą, bo hormony ciążowe blokują insulinę i przepisała tabletki.
Ogólnie nie jem nic słodkiego i nie słodzę herbaty, trochę soku wypiję czasem, ale ciężko mi całkowicie zrezygnować z owoców, więc może dlatego taki ten cukier :zawstydzona/y:

reklama
Dziękuję za życzenia zdrówka:tak: mam zapalenie gardła i osłuchowo nie bardzo nad płucami. Z leków tylko paracetamol.

katjusza ja z miasteczka koło Ciebie i też nie zamierzam nikogo opłacać:no: nikt Ci krzywdy nie chce zrobić i trzeba liczyć na miły personel. Przy pierwszym porodzie miałam komplikacje bo rodziłam w nocy i lekarz zajrzał 2 razy, położna była cały czas, czy gdybym zapłaciła byłoby lepiej.....nie wiem.
Pielęgniarki noworododkowe były wredne ale niech się w tyłek ugryzą:-p ich praca i tyle:-p nam nikt nie daje w łapę za lepsze traktowanie uczniów, klientów itp. a też mogłybyśmy szkody narobić, nie?:-p

Koncia on już wie to od dawna że jesteś w ciąży i że niedługo rodzisz i że chcecie przed pokój przygotować to nie powinien z takimi pomysłami wyskakiwać. Szkoda bardzo! A może jak byście sie zgodzili do końca lutego to by wyskoczył że chce do końca marca bo po co szukać... Dawno już powinien się wyprowadzić a nie siedzieć Wam na głowie! I jeszcze łaskę robi że w ogóle numer telefonu bierze... Może szukał i wszędzie chcieli więcej to zrozumiał jak miał dobrze. Pozatym ile on ma lat? Może by się zaczął trochę usamodzielniać.

Hej laseczki-marcóweczki
Pozdrawiam wszystkie brzuchaczki- ja jeszcze siedzę w pracy i pewnie posiedzę do 20-21 a jutro mamy jubileusz naszego szefa i wielką fetę od 11 do ...., mnóstwo gości z Polski Władz Uczelni więc pewnie odezwe się w niedziele

Hej laseczki-marcóweczki
Pozdrawiam wszystkie brzuchaczki- ja jeszcze siedzę w pracy i pewnie posiedzę do 20-21 a jutro mamy jubileusz naszego szefa i wielką fetę od 11 do ...., mnóstwo gości z Polski Władz Uczelni więc pewnie odezwe się w niedziele
Udanej imprezki- szkoda ze nie możesz za nas i za siebie nic z % wypić:) co nie????:-D

Koncia- z tym lokatorem to dobrze eMek zrobił- tak po męsku do tego podszedł- super:):biggrin2: ten tekst sobie by darował ze z obcymi mieszkać nie będzie...poza tym to co on sobie myśli ze Wy macie się pod niego jakoś dostosowywać. Nie raz Ci już pokazał jak traktuje kobiety w ciąży wiec niech spada bo macie remonty na głowie i coraz mniej czasu!!;-)

Ostatnia edycja:
M się martwi, że kumpla straci w takich okolicznościach, ale już go przestał usprawiedliwiać, bo to się zaczęło robić śmieszne. Chłopak jakoś niedługo skończy 28 lat, także życzę mu jak najlepiej, ale niestety muszę myśleć o własnej rodzinie. Ja przecież dni odliczam do jego wyprowadzki...:no:

Taki stary chłop i takie cyrki odstawia...oj będzie długo pracować na swoja rodzinę skoro nie do końca potrafi Was zrozumieć...a M pociesz ze będzie mieć Ciebie i dzidzie a kumple są i ich nie ma. Co nie oznacza ze jak się wyprowadzi to go straci...a jeśli tak to nie był wart nazwania go kumplem!!! Bo kto to widział zeby dorosły chłop mieszkał z małżeństwem i jeszcze piszesz liczył ze go inni znajomi przygarną:) hm śmieszne...:tak:

Koncia 28 lat? ja myślałam że on dopiero wyfrunął z maminego gniazdka po jakimś lo a to już dorosły facet! Niech on się nie ośmiesza! Ja mam 28 lat i nie wyobrażam sobie mieszkać ze znajomymi i to nawet najlepszymi! W takim wieku każdy powinien mieć już trochę prywatności i liczyć na siebie. Ciekawe czy z żoną i dzieckiem też będzie szukał wspólokatorów. Tym bardziej że Wyzaraz bedziecie mieli dziecko to sam powinien się domyślić i wyprowadzić...

Milutek tylko nie stary! No ja tu sobie wypraszam bo sie czuję jeszcze całkiem młoda a w tym samym wieku jestem!

reklama
Ewi- ja do Ciebie pisałam stary???? Chodzi Ci o tego kolesia Konci??? Ja odniosłam się do tego ze w wieku 28 lat koleś zachowuje sie jak Twój brat- nie ma własnego kata, pomieszkuje u znajomych i nie słyszę żeby miał jakas swoja rodzinę (typu zona)....A Ty masz to wszystko:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry