Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja nadal nie zdecydowałam jak urządzimy pokój dziewczynek, bo brak kasy nie pozwala za bardzo ruszyć z wykańczaniem pokoju, a na razie jest bez podłogi tylko wylewka i płyty kartonowo-gipsowe... tracę nadzieję że uda się to zrobić jeszcze przed porodem... chyba że jakas wygrana w totka się trafi;-) myślałam o żóltym pokoiku, a co wyjdzie to zobaczymy...
ale to chyba kwestia indywidualna, ja to z natury śpioch jestem ;-)
chyba że będą niemili
też sobie nie wyobrażam sytuacji, że ktoś próbowałby swoim zachowaniem wymusić na mnie jakieś opłaty za coś co należy do jego obowiązków, to po prostu korupcja! niestety wiele osób przymyka na to oko, a najgorsze to to że też przyzwyczaja personel że takie dowody wdzięczności są konieczne i całkiem normalne, a nie są!!!!kajuszka - w tamtym roku było o tym głośno ... i teraz podobno jest odgórny zakaz takiego opłacania położnych...wręcz jeśli rodzisz i twoja położna nie ma akurat zmiany to w niektórych szpitalach nie zostanie wpuszczona na salę... wiem że na pewno u mnie w szpitalu i w dwóch innych w gdańsku tego pilnują... a te ceny to w pewnym momencie dochodziły do granic absurdu! Żanet Kaleta - ta z reklamy to brała ponoć ok 2500 za opiekę nad rodzącą i po porodzie.