• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Futrzak ja sie w sumie nigdy nie zastanawiałam nad warstwami papieru ale mam teraz dwa rodzaje w domu jeden kupiony przez przypadek bo nam sie nie chciało jechać do Rossmana po ten co zawsze kupujemy;) i aż poszłam sprawdzić ilo warstwowy jest i ten przypadkowy 2 a jest beznadziejny mimo że tylko do d... a rossmanowski 3 warstwowy;) wędlinę najczęsciej też sopocką kupujemy;) czasami go wysyłam do hurtowni miesnęj którą mamy obok siebie i przynosił mi po 5 plasterków bo nie wiedział czy będzie dobra haha, wczoraj mu napisałam ser żółty i biały to mam teraz w lodówce 3 rodzaje żółtego, biały w kostce, serek wiejski i pleśniowy...

Masala ja jak powiem że cos lubię to bedzie mi to i tylko to kupował. Więc zawsze mam zapas soku bananowego np. bo na pierwszym spotkaniu powiedziałąm że to mój ulubiony i zamówiłam go w restauracji;) wczoraj też przyniósł soki bananowe oczywiście i egzotyczne;)

Ostatnia edycja:
Ewi sok bananowy to tez byl moj ulubiony sok poki nie zaszlam w ciaze;/ Teraz nie moge na niego patrzec:(( Warto tez rozrobic pol na pol sok bananowy z sokiem z czrnej porzeczki...pycha!! Polecam:))

Posprzątałam sobie ciutkę sypialnie- powyciągałam już ubranka dla dziewczynek do ich szafki ale tylko te w rozm.56 i mniejsze...zaczynam się martwic ze mam za mało ciuchów takich na 50:(....muszę polukac na allegro może znajdę coś ładnego i jeszcze zdarzę zakupić:):-)

Ewi-
ja to bym się cieszyła mimo wszystko ze sąsiad nie puszcza Ci rocka lub metalu:) ha ha włosy na głowie by Ci stanęły przy pisaniu tej pracy :-D

Ola- a u mnie leje i jak to wytłumaczyć? Dzisiaj +7 st:):-p:-D

Futrzak- mojego M na zakupy mogę puścić- coś tam zawsze zapomni ale nie ma tak źle za to mimo wszystko nie wyobrażam sobie posłać go po coś dla dzieci:) hi hi ale nie będę miala wyjścia- pozostanie mi wtedy kredyt zaufania ze kupi chociaż cos co potrzebuje (już przymknę oko jak będzie za drogie czy z innej firmy):-D

Harshka, Tulipek - trzymam kciuki, Marta - ściskam mocno!

A ja mam dla Was temacik - czy Wy opłacacie swoją położną podczas porodu? Pytam, bo sama o tym nie myślałam ale coraz więcej dziewczyn wokół mnie okazuje się, że to zrobiło/zrobi i szczerze mówiąc trochę mnie to przeraża :szok: Bo czy to oznacza, że jeśli ja nie zapłacę tej wcale nie małej kwoty to będą mnie gorzej traktować?? :szok::szok: ugrghh... :eek:

czesc grubaski

pogoda do bani dobrze ze chociaz w miarę ciepło ale za to deszczowo i ponuro.Na dodatek tak mnie dzis brzuch boli (skurcze raczej) jak na @ az mnie po kregosłupie ciagnie ze zaraz zeswiruje normalnie a jamam tyle do wyprasowania na dzis ze chyba urodzę przy żelazku normalnie:happy2::happy2:
Marcia- w takim razie czekamy na powrót trzymaj sie i wszystkiego dobrego;-)
Harsh-bądz dzielna mam nadzieje ze wszystko sie jakos pouklada...........
Tulip- czekamy na wiesci oby wszystko było dobrze:tak:
kurcze z tego bólu juz nie wiem co której miałam odpisac:confused:

Katjusza mam dwie znajome wśród połoznych. Jak będę rodziła to mają o mnie zadbać, obiecały. Stresuję się tylkoo tym że jakoś tak dziwnie jak mi znajoma będzie zaglądać między nogi... I nie zamierzam nic płacić, najwyzej podziękuję jakimiś słodyczami i winem.

Mili mimo że on słucha wszelakiej muzyki to metalu jeszcze nie zapodał i lepiej niech nie puszcza. Chyba ma nowe głośniki bo strasznie dudni! Wczesniej tak nie było!
YouTube - Nie pada deszcz w Kaliforni teraz taki hicior leci tylko w jakiejś innej wersji któej znaleźć nie mogę;)

reklama
witam kulki jak tam u was atmosferka? ja wpadlam was poczytac i powiedziec ze pokoik nam juz stoi mezus poskladal mebelki bo dotarly i lozeczko ale inne jednak wymienilismy w ostatniej chwli przed wysylkom i zadnej zyrafy nie bedzie, mamy wszystko biale:) slicznie w tym pokoiku-emek jak tylko przez przedpokoj przechodzi jak drzwi pootwierane do pokoi to sie ciagle pyta a czemu to lozeczko ciagle puste, ale ladnie nie?:)?:-)milego dzionka lece was nadrobic!;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry