• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

masala może i masz rację z tym naszym przyszłym niewyspaniem, ale pocieszam sie że moze nie bedzie tak źle, Hania budziła sie wprawdzie w nocy tylko na karmienie, na początku było to co 3 godziny i choc czlowiek malo spał to tego tak źle nie znosiłam, to teraz czuję że wystarczy 1-2 pobudki w nocy i jestem ledwo żywa rano, ale to chyba wszystko zasługa hormonów:-D natura nas wspomaga na początku po porodzie żebyśmy nie zwariowały z przemęczenia:-D pewnie sytuacja inaczej wygląda jak dzidziuś ma kolki, bo mało śpi i dużo płacze, ale trzeba myśleć pozytywnie że będzie dobrze:tak:

reklama
patik ja sie najbardziej boje sytauacji, ze mala bedzie mi w miare ladnie w nocy spala, wlasnie budzila sie co jakies 3 h ale ja po karmieniu nie bede mogla spac i np zdarze zasnac to mala znow na karmienie sie obudzi:)

Ewe ja przycisnełam swojego gina żeby mi pokazał że to na pewno dziewczynka żeby nie wyszło że później ewentualny synio w różu mieszka;) I pokazał nam małą cipkę w 4D;) Mam nadzieję że dobrze widziałam bo jutro malowanie na róż! U mojej małej też będą naklejki tylko z elfami hehe

Masala ja o Malibu marzę już od dawno. Mój ulubiony alko...

Futrzak cześć, cześć;)

Witam sie:-)
Zima wrociła tzn snieg był cały czas ale w nocy jeszcze napadało z 10cm i jeszcze czasem sypie.
Mam dzis lenia,chyba przez ta pogode wiec ide zalec na kanapie;-)
Miłego dnia marcjaneczki:-)

witajcie Marcjanki, ja ostatnio nie mam czasu :-( wzięłam się w koncu za sprzątanie całego domku, pranie, prasowanie malutkich ciuszków ( ojej jak ja to uwielbiam :tak:) , chcę zdążyć przed urodzinami synka ze wszystkim :-p

Harszharani trzymaj się, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze:tak:, ale i tak będziemy się o Was martwić

Ewi nie wiem co gorsze hip hop czy disco polo:eek:, nienawidzę jednego i drugiego, współczuję sąsiada :confused:

Ewe1985 ja też dzisiaj zaczynam 32 tydzień :tak::-)

Patik80 a Ty bierzesz jakieś tabletki albo coś na cukrzycę?, mi tam jakieś tabletki przepisali, bo cukier za wysoki mam wieczorami:-(

Koncia jeżeli Ty czujesz, że chcesz mieć męża przy sobie, to nie sugeruj się opowadaniami koleżanek , to Wasz poród i już :tak: moim zdaniem nie ma nic lepszego niż poród z mężem, nie rozumiem, krępować się własnego męża?:confused:

Masala mam nadzieje, ze zły humorek Ci już przeszedł :-)

Tulip a jak u Ciebie, mam nadzieje, że wszystko ok?

Madzik
dużo zdrówka dla Ciebie:tak:

Mamii dla Ciebie również dużo zdrówka i oby lekarz coś przepisał:tak:

idę poczytać jeszcze inne wątki i zabieram się spowrotem do pracy :tak:

Agnes mi ogólnie nie przeszkadza ale teraz śpieszę się z tą pracą żeby zdążyć przed porodem i nie słyszę własnych myśli tak mi dudni nad głową... My to już 33 tydzień zaczynamy:)

Ewe ja przycisnełam swojego gina żeby mi pokazał że to na pewno dziewczynka żeby nie wyszło że później ewentualny synio w różu mieszka;) I pokazał nam małą cipkę w 4D;) Mam nadzieję że dobrze widziałam bo jutro malowanie na róż! U mojej małej też będą naklejki tylko z elfami hehe

Masala ja o Malibu marzę już od dawno. Mój ulubiony alko...

Futrzak cześć, cześć;)

my na 3/4D uslyszelismy zena 100% dziewczynka(mam nawet zdjecie cipeczki ;-) )potem bylo usg u mojego gina i on tez dziewczynke wypatrzyl a ze musialam zmienic gina ten obecny tez dziewuszke wypatrzylae ja sie jakos podswiadomie stresuje ;-) i stad ten zielono-zolty pokoj choc ciuszki sa prawie wszytskie rozowe ;-)

reklama
Agnes mi ogólnie nie przeszkadza ale teraz śpieszę się z tą pracą żeby zdążyć przed porodem i nie słyszę własnych myśli tak mi dudni nad głową... My to już 33 tydzień zaczynamy:)

No tak faktycznie, to już 33 tydzień :szok:, czyli zbyt dużo czasu mi na sprzątanie nie zostało, więc zabieram się do pracy :-) mam nadzieje, że sąsiadowi się znudzi zaraz ta muza :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry