• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Czesc Brzuszki:)
Co tam slychac z samego rana? Mam nadzieje, ze humory bede dopisywac, bo Wy bedziecie wyspane..
Ja pospalam troche, polatalam do toalety, po czym wstalam i nie wiem czy nie polozyc sie znow:-D

Koncia prawe ucho i lewe zebro... kurcze to co to za zestaw miesni byl;-):-D

Myszaa ja od kilku dni tez tylko podczytywalam, jakoas nastoj kiepski byl;/

wierka dobrze, ze wyspana:) Milego dnia

reklama
Dziewczynki ledwo żyję:no: nie spałam bo smarkałam, boli mnie każda kosteczka, boję się, że to grypa a od leżenia będę miała odciski zaraz:confused:
zmieniam tylko meble do siedzenia:eek:

Oby dla Was ten weekend był przyjemny:-)

Witajcie Kuleczki:-D
Widze ze wczoraj byl tu nawet spokojny wieczór:) jestem w szoku:):szok:

Mysza- fajny sposób na przespana noc- ja mam problem z chodzeniem ale może jakbym posiedziała przez 15 min.na tarasie to tez by mi coś dało;-)

Koncia- co za torby pracują z Twoim eM??? Mam nadzieje ze mu to jednym uchem wleciało a drugim wyleciało:)

Wierka- dzidzia kopie bo po co mamusi ma byc za dobrze hi hi ja tez miałam dzisiaj taka pobudkę x2:):-)

Masala- korzystaj z ostatnich tygodni: leż i spij do woli:) potem takie proste to już nie będzie:)

Witam się z rana, noc ciężka,ale nie z niewyspania, tylko z dziwnych odgłosów jakie wydają moje płuca ............... :-(mam nadzieję, że lekarz coś na to poradzi.

Ewi gratuluję deski :-D ja (żeby za bardzo mojego mężusia tu nie słodzic) od jakichś dwóch, trzech miesięcy próbuje się doczekac przykręcenia uchwytu do szafki z ubraniami grrrrr :wściekła/y: i to taka szafka najczęściej otwierana a ta rączka za każdym razem w ręce zostaje :wściekła/y:
Koncia najbardziej nie cierpię jak się obcy ludzie wcinają w tematy, które ich nie dotyczą, jak się im poród rodzinny nie podobał, to ichj sprawa, pewnie znalazło by się drugie tyle, którzy dali by się za rodzinny poród pokroic i nie wyobrażają sobie inaczej. Więc po co wkurzac ludzi takim gadaniem: "bo ja......"
Masala DUUUUUŻO czekoladki na podniesienie poziomu endorfin :-) i mocne przytulańsko!!!!!!!! :happy2:

Witam wszystkie Marcóweczki w ten pochmurny dzień:)
Mnie wczoraj dopadł tak straszny ból zęba, że musiałam apap sobie zaaplikować:-( Ale przynajmniej od 2 do 8 spałam jak zabita:tak: Śniadanko zjadłam, mieszkanko ogarnęłam, bo niedługo ma wpaść moja kumpela:-) W końcu jakaś rozrywka, poza pracą:-D

witajcie kochane u nas dzis malowanie pokoju Emilki jupi :-):-):-) mam nadzieje ze jutro nasz bedzie pomalowany i zostanie nam jescze pokoj nad garazem i goscinny na dole i sufity w lazienkach :-p ale to juz chyba w przyszlym miesiacu jak wujek bedzie mial chwile wolnego podczytuje was w miedzy czasie i:-p trzymajcie sie cieplutko i zdrowia dla chorych marcjanek :tak: wrzucam na watek wyprawkowy link do gazetki z Tesco bo sa promocje na akcesoria dzieciece wczoraj troche pokupowalismy

Ciekawe jak tam Tulip z tymi wczorajszymi skurczami?? Teraz już coraz częściej będą pojawiać się u nas takie, miejmy nadzieję, fałszywe alarmy. Nasze dzieciaczki jeszcze trochę w brzuszkach muszą posiedzieć:tak:
Bosa chyba też się nie odzywała od paru dni? Chyba, że coś przeoczyłam:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry